Προβολή συνεδριάσεων & εκδηλώσεων χωρίς την ανάγκη ειδικών!

Σύστημα μετάδοσης συνεδριάσεων δημοτικών συμβουλίων και εκδηλώσεων για αυτόματη, ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη μετάδοση σε YouTube, Facebook και ιστοσελίδες!
Με απλή εγκατάσταση και ρυθμίσεις μπορεί να καταγράφει, να συνθέτει και να μεταδίδει στο διαδίκτυο ή άλλα μέσα, εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας σε επίπεδο επαγγελματικής τηλεοπτικής παραγωγής.

CONF_semi-auto

  • Εύκολη και γρήγορη ρύθμιση
  • Ρομποτικές κάμερες Υψηλής Ευκρίνειας με αυτόματη κίνηση και εστίαση
  • Ζωντανό ή μαγνητοσκοπημένο Streaming για YouTube, Facebook ή ιστοσελίδες
  • Παραγωγές με έως και 5 κάμερες και υλικό από υπολογιστή με εναλλαγή εικόνας
  • Δυνατότητα για δυναμικά και αυτοματοποιημένα γραφικά, ονόματα ομιλητών κλπ.
  • Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τηλεοπτική μετάδοση
  • Ιδανικό για μικρές αίθουσες έως αμφιθέατρα
  • Σε ανταγωνιστική τιμή!

multican-systems-comart-2

Αυτόματη λειτουργία

Χάρη στον συνδυασμό τεχνητής νοημοσύνης με σύστημα συνεδρίων (Audiotechica, Taiden, Televic, Sure κ.α.), θα έχετε ένα πολυκάμερο επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Μόλις το MULTICAM συνδεθεί με τη μικροφωνική εγκατάσταση, δεν απαιτείται χειροκίνητη λειτουργία. Εισάγετε τις παραμέτρους του χώρου, καθορίζετε τον αριθμό των μικροφώνων και την θέση της κάμερας που καλύπτει το μικρόφωνο του κάθε ομιλητή. Επίσης μπορείτε να εισάγετε τη λίστα των συμμετεχόντων ομιλητών και μέσω αρχείου Excel.

Ημι-αυτόματη λειτουργία

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο και να εστιάσετε σε έναν συγκεκριμένο ομιλητή. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας έντονης συνομιλίας όπου δύο ομιλητές διακόπτουν ο ένας τον άλλον και επιθυμείτε να επικεντρωθείτε στον έναν από τους δύο, απλά επιλέγετε το μικρόφωνό του.
Ο χρόνος διάρκειας του ημι-αυτόματου ελέγχου καθορίζεται στις ρυθμίσεις, κατόπιν το σύστημα επιστρέφει στην αυτόματη λειτουργία.

Χειροκίνητη λειτουργία

Υπάρχει δυνατότητα για χειροκίνητη λειτουργία για έλεγχο των παραμέτρων όπως: εναλλαγή πηγών, έλεγχος καμερών, χειροκίνητες προεπιλογές, και οποιεσδήποτε άλλες διαθέσιμες λειτουργίες όπως: εγγραφή, μετάδοση στο internet, τίτλοι και αλλά γραφικά κλπ.

Με πολύ απλή και ευκόλη εγκατάσταση, παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο παρακάτω
 

multicam-systems-comart

Comart “Τεχνογνωσία & Συνέπεια”

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Multicam Systems, Blackmagic Design, Apple, Adobe, Lacie κ.α., Με μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις παραγωγής, επεξεργασίας και μετάδοσης βίντεο και web streaming, οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, γραφικών κ.α.

Για να σας προτείνουμε την ιδανική λύση καλέστε μας στο 210 3416200 ή στείλτε e-mail στο info@comart.gr