Η αυξανόμενη τάση του Live Streaming διεθνώς, οδηγεί επαγγελματίες και ερασιτέχνες του βίντεο στην αναζήτηση ποιοτικών, αξιόπιστων και οικονομικά προσιτών λύσεων. Ειδικά μετά τις τεχνολογικές εξελίξεις των Live Streaming εφαρμογών στα κοινωνικά μέσα, της διάδοσης των έξυπνων κινητών και ο ανταγωνισμός των παρόχων στα προγράμματα δεδομένων, η ανάγκη για καινοτόμα προϊόντα έχει ενταθεί.

Η Comart με εμπειρία και συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού video streaming, video production & post-production και broadcast προσφέρει συσκευές και εξοπλισμό όπως κάμερες, περιφερειακά, μετατροπείς σημάτων κ.α. για επαγγελματικής ποιότητας Live Streaming, Facebook Live, YouTube Live, Vimeo Live κλπ.

Blackmagic Micro Studio Camera 4K

Η Blackmagic Micro Studio Camera 4K είναι μια απίστευτα μικροσκοπική κάμερα Ultra HD ανάλυσης υψηλής ευκρίνειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε HD και Ultra HD βίντεο formats που ελέγχονται πλήρως από το switcher μέσω του SDI πρωτοκόλλου ελέγχου.

Η Blackmagic Micro Studio Camera 4K περιλαμβάνει 6G-SDI συνδέσεις, ενσωματωμένο color corrector, talkback, δείκτη tally, έξοδο ελέγχου PTZ, ενσωματωμένα μικρόφωνα, εφεδρική μπαταρία, ένα προσαρμόσιμο φακό MFT mount και Β4 lens control output.

blackmagic-design-micro-studio-comart

Δείτε την στο eshop

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή εδώ

Blackmagic Design Web Presenter

Μετατρέπει οποιαδήποτε SDI ή HDMI πηγή βίντεο σε USB webcam

Έτσι επιτυγχάνεται υψηλότερη ποιότητα σε διαδικτυακή μετάδοση με τη χρήση λογισμικού όπως το Skype ή σε streaming πλατφόρμες όπως το YouTube Live, το Facebook Live κ.α.

Περιλαμβάνει εισόδους 12G-SDI και HDMI, μια είσοδο XLR μικροφώνου, HiFi είσοδο ήχου, και μετατρέπει κάθε SD, HD ή Ultra πηγή βίντεο HD σε 720p για εύκολο αλλά εξαιρετικά υψηλής ποιότητας streaming. Επιπλέον, ο Blackmagic Web Presenter μπορεί, με την προαιρετική χρήση του Teranex Mini Smart Panel,  να κάνει εναλλαγή προγραμμάτων μέσω του ενσωματωμένου 2 input production switcher.

blackmagic-web-presenter-streaming-comart-2

Δείτε το στο eshop εδώ

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή εδώ

Epiphan Webcaster X2

Ο ευκολότερος τρόπος για ζωντανή μετάδοση στο Facebook, YouTube κλπ.

Το Epiphan Webcaster X2 είναι ένας κωδικοποιητής σχεδιασμένος εξ’αρχής για ζωντανή ροή στο YouTube, το Facebook και το Twitch, καθιστώντας το streaming πανεύκολο. Συνδέστε τη συσκευή σας μία μόνο φορά με τους λογαριασμούς σας και το Epiphan Webcaster αποθηκεύει τις ρυθμίσεις σας για όλες τις μελλοντικές ροές.

Το Webcaster X2 έχει σχεδιαστεί ειδικά για streaming σε Facebook, YouTube και Twitch. Η εγκατάσταση είναι εύκολη με έναν απλό κωδικό συσκευής για να την αντιστοιχίσετε στους λογαριασμούς σας, τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα – η συσκευή έρχεται προεπιλεγμένη με τις βέλτιστες ρυθμίσεις κωδικοποίησης για streaming στο YouTube, το Facebook Live και το Twitch.

Epiphan-Webcaster-X2-streaming-comart

Δείτε το στο eshop εδώ

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή εδώ

Matrox Monarch HD

Επαγγελματικό Video Streaming και Recording

Η Matrox Monarch HD είναι μία μικρή, εύχρηστη συσκευή, για video streaming και καταγραφή, και έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες παραγωγούς βίντεο που χρειαζεται να κάνουν streaming σε ένα ζωντανό γεγονός ενώ ταυτόχρονα καταγράφουν σε αρχική ποιότητα για επεξεργασία αργότερα. Διαχωρίζοντας το έργο της καταγραφής από αυτό της συνεχούς ροής σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη μονάδα, η Matrox Monarch HD εξασφαλίζει ότι τα Δίκτυα Παροχής Περιεχομένου (CDNs) επικεντρώνονται στην παροχή ύψιστης ποιότητας βίντεο στο ακροατήριό σας, ενώ μπορείτε να ελέγχετε την ποιότητα του αρχείου.

Υποστηρίζει την κοινή χρήση του κωδικοποιητή H.264 μεταξύ των διαδικασιών ροής και εγγραφής, έτσι ώστε η ποιότητα εγγραφής και το εύρος ζώνης φόρτωσης να είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Μια τυπική ρύθμιση θα επιτρέψει σε έναν χρήστη να καταγράψει ένα πρωτεύον αρχείο ποιότητας στα 25 Mbps ενώ παράλληλα θα μεταδίδει ροή δεδομένων με ταχύτητα 5 Mbps. Ως ειδική συσκευή συνεχούς ροής ή εγγραφής, το Matrox Monarch HD μπορεί να μεταδίδει ροή δεδομένων έως 20 Mbps ή να καταγράφει σε bitrates έως 30 Mpbs.

matrox-monarch-hd-streaming-comart

Δείτε το στο eshop εδώ

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή εδώ

AJA HELO

Streaming και εγγραφή με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το HELO της AJA είναι μία ισχυρή, αλλά απλή στη χρήση, H.264 συσκευή αυτόματης ροής και εγγραφής. Το HELO ενώνει τις SDI και HDMI εισόδους και εξόδους, σε μια ενιαία συσκευή με δυνατότητα ταυτόχρονης ροής στο δίκτυο προβολής περιεχομένου (CDN) καθώς και κωδικοποίηση και καταγραφή αρχείων H.264 είτε σε κάρτες SD, SDHC ή SDXC, με ταυτόχρονη αποθήκευση μέσω δικτύου σε USB, NFS ή CIFS.

Μικρό, ισχυρό και φορητό έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρεται οπουδήποτε το χρειαστείτε και να αποδίδει με πλήρη συνδεσιμότητα.  Το HELO προσφέρει εισόδους πηγής 3G-SDI και HDMI σε μία μόνο συσκευή με δυνατότητα κωδικοποίησης μέχρι 1080p 60 σε αποδοτικό H.264.

aja helo streaming comart

Δείτε το στο eshop εδώ

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή εδώ

Δείτε τα streaming devices στο eshop

Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm

O Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 Asph. Power O.I.S. της Panasonic είναι έναs υψηλής ποιότητας, φορητός φακός, χάρη στο εξαιρετικά μικρό του μέγεθος και το βάρος του. Αυτός ο φακός προσφέρει ένα ευέλικτο εύρος zoom στα 14-42mm (ισοδύναμο με 35mm κάμερα: 28-84mm) κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα φωτογραφιών – από τοπία έως πορτραίτα. Το σύστημα του φακού διαθέτει εξαιρετικό contrast και συμπεριλαμβάνει έναν aspherical φακό που βελτιώνει την οπτική απόδοση με την ελαχιστοποίηση των στρεβλώσεων.

panasonic-lumix

Δείτε το στο eshop εδώ

Καλέστε μας στο 210 3416200, για να συζητήσουμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.