1/1/2023: Κατάργηση Adobe support PostScript Type 1 fonts

Extensis: Adobe support Postscript Type 1 fonts. Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν ότι η υποστήριξη για γραμματοσειρές Adobe Postscript Type 1 καταργήται από την Adobe σε λιγότερο από ένα χρόνο. Η κατάργηση αυτη θα επηρεάσει κάθε χρήστη γραμματοσειρών τετοιου τύπου σε συνδιασμό με εφαρμογές Adobe. Επομένως, για να προετοιμαστείτε για αυτήν την αλλαγή, μπορείτε να παρακολουθησετε το online σεμινάριο της Extensis.

Μπορείτε να προετοιμαστείτε για την κατάργηση της υποστήρηξης των γραμματοσειρών PostScript Type 1 στις δημιουργικές εφαρμογές της Adobe παρακολουθώντας το σεμινάριο Extensis: Adobe support Postscript Type 1 fonts τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 στις 10:30 GMT
Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 @ 11 AEDT

Εγγραφείτε εδώ -> https://www.extensis.com/postscript-font-demise-uk-aus

Extensis

Η Extensis είναι παγκοσμίως γνωστή για τις εφαρμογές professional font management που αναπτύσσει και αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για τους επαγγελματίες που δουλεύουν με γραμματοσειρές. Στην νεότερη έκδοση του Extensis Suitcase Fusion εκτός από τα παραδοσιακά εργαλεία για την διαχείριση γραμματοσειρών περιλαμβάνονται και web design font tools αλλά και auto-activation plug-ins για εφαρμογές Adobe Creative Cloud καθώς και δυνατότητα χρήσης σε παραπάνω από έναν σταθμό εργασίας.

Comart

H Comart είναι Επίσημος μεταπωλητής της Extensis καθώς και Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Adobe Commercial, Education & GovernmentLacie, Blackmagic, Sonnet Technologies κ.α., με εξειδίκευση σε εγκαταστάσεις & υποστήριξη για τον Δημιουργικό Επαγγελματία των εκδόσεων, γραφικών τεχνών, φωτογραφίας, διαφήμισης, digital design, animation, βίντεο και μεταδόσεων.

Άλλα άρθρα μας για Adobe