Νέα έκδοση του Suitcase Fusion από την Extensis

Η Adobe μόλις κυκλοφόρησε την τελευταία ενημέρωση Creative Cloud για το 2021. H Extensis έρχεται να συμπληρώσει και να διευκολύνει τους γραφίστες και σχεδιαστές, με την νέα έκδοση της εφαρμογής της για την διαχείριση γραμματοσειρών Suitcase Fusion.  Με το Extensis Suitcase Fusion 2021 for Adobe CC, ανοίξτε οποιοδήποτε αρχείο και το Suitcase Fusion θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις ανοίξετε τις νεότερες εκδόσεις των Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, InCopy ή After Effects.

Χαρακτηριστικά

Η νέα έκδοση υποστηρίζει αυτόματη ενεργοποίηση γραμματοσειρών στην τελευταία ενημέρωση του Adobe Creative Cloud 2021. Καθιστά το Suitcase Fusion συμβατό με το MacOS 11 Big Sur. Το macOS 11 είναι η επερχόμενη έκδοση του macOS. Η νέα έκδοση του Suitcase Fusion υποστηρίζει macOS 11 (προεπισκόπηση), συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για τον νέο επεξεργαστή ARM της Apple. Όλα αυτά συνδυάζονται για να σας προσφέρουν μια συνεχή απρόσκοπτη εμπειρία διαχείρισης γραμματοσειρών.

Τις επόμενες ημέρες το Suitcase Fusion θα είναι διαθέσιμο για να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τις γραμματοσείρες σας.

Extensis

Η Extensis είναι παγκοσμίως γνωστή για τις εφαρμογές professional font management που αναπτύσσει, και αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για τους δημιουργικούς επαγγελματίες που εργάζονται με γραμματοσειρές.

Περισσότερα εδώ

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Extensis, διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης σε εγκαταστάσεις pre press, graphics, creative, animation, design, CAD κ.α. Ακομα είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής, Adobe, Lacie, Blackmagic Design, Sonnet, Dell, LG κ.α. 

Comart Extensis