Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και απογειώστε τις καλλιτεχνικές σας δημιουργίες!

Σειρά Intuos Pro σε τρία μεγέθη – Small, Medium, Large

Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών οι Wacom Pen Tablets παρέχουν multi-touch επιφάνεια αφής, ασύρματη γραφίδα με ευαισθησία πίεσης, οθόνη γρήγορης προβολής (hud), λειτουργία precision, σύνδεση USB για PC και Mac.

Επιπλέον διαθέτουν ExpressKeys και Touch Ring προσθέτοντας λειτουργικότητα που θα σας επιτρέψει μαζί με την λειτουργία Express View να αλλάξετε επίπεδο στον δημιουργικό σχεδιασμό.

Δείτε τα στο eshop

Σειρά Bamboo – Slate Small και Large και Folio Large

Γράψτε με στυλό σε οποιοδήποτε χαρτί, στη συνέχεια αποθηκεύστε και μοιραστείτε τις σημειώσεις σας στο cloud.

Tα Bamboo Slate & Folio είναι smartpads που σας επιτρέπουν να γράψετε με στυλό σε οποιοδήποτε χαρτί, και με το πάτημα ενός κουμπιού να μετατρέψετε τις χειρόγραφες σημειώσεις σας σε «ζωντανά» ψηφιακά αρχεία. Με την εφαρμογή Wacom Inkspace μπορείτε να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τις σημειώσεις και τα σκίτσα σας σε iOS ή Android Bluetooth smart phone ή tablet.

Δείτε τα στο eshop

Wacom Intuos 3D Black Pen + Touch M

Προωθήστε τις ιδέες σας σε μια καινούργια διάσταση με το νέο Intuos 3D. Περιλαμβάνει στυλό & tablet αφής, δημιουργικό λογισμικό 3D και online εκπαίδευση. Το νέο Intuos 3D έχει όλα όσα χρειάζεστε για να “ζωντανέψετε” την φαντασία και τη δημιουργικότητά σας σε τρισδιάστατο περιβάλλον.

Δείτε το στο eshop

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Apple, LaCie κ.α. διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένo τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις graphic design, animation, γραφικών, media management & storage κλπ.