Η Comart (Apple Authorized Reseller) μέσω της συνεργασίας της με την iSquare ανακοινώνει την επίσημη μεταπώληση προϊόντων iPhone. Η iSquare αποτελεί τον επίσημο διανομέα του συνόλου των προϊοντικών κατηγοριών της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η iSquare, έχοντας αποδεδειγμένα μια επιτυχημένη πορεία ως επίσημος διανομέας των υπολογιστών Mac, των iPad και των iPod τα τελευταία πέντε χρόνια, με εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, εξασφάλισε, ως επιστέγασμα των προσπαθειών της, την επίσημη διανομή της«ναυαρχίδας» των προϊόντων της Apple, του iPhone.

H Comart διαθέτει Apple iPhone

Tα τρέχοντα μοντέλα Apple iPhone είναι τα iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Tο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus είναι τα πιο εξελιγμένα μοντέλα στην ιστορία των iPhone. Τα δύο αυτά μοντέλα, με Retina HD οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα, φέρουν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες σε ένα νέο, εμφανώς λεπτότερο και ‘καθαρό’ σχεδιασμό. Τα iPhone 6 & iPhone 6 Plus είναι κατασκευασμένα από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιωμένου αλουμινίου, υψηλής ακρίβειας, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τη, διαμορφωμένη από γυαλί, οθόνη, έχοντας ως αποτέλεσμα μία εντελώς λεία και συνεχόμενη επιφάνεια.Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι λεπτότερα από ποτέ, με μεγαλύτερη οθόνη και ειδικό σχεδιασμό που εξακολουθεί να τους προσδίδει άνεση και ευκολία στη χρήση.

Επιπλέον μεσω αυτής της συνεργασίας η Comart διαθέτει και τα μοντέλα iPhone 5c 8GB σε White, Yellow, Blue, Green, Pink και ακόμα της σειράς Apple iPhone 5s σε 16GB και 32GB σε Silver, Gold και Space Gray.

http://www.isquare.gr/isquare-iphone