Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες broadcast media

Η IBC 2016 ξεκινά την Παρασκευή στο Amsterdam. Όπως κάθε χρόνο η Comart θα είναι παρούσα στις εκδηλώσεις μιας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του παγκόσμιου broadcasting και ηλεκτρονικών μέσων, της έκθεσης IBC 9-13 Σεπτεμβρίου στο Άμστερνταμ. Στην φετινή IBC σε 15 θεματικούς χώρους θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες από 1600 εκθέτες για την δημιουργία, διαχείριση και διανομή οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Τα μέλη της ομάδας μας θα βρίσκονται περιοδικά στα περίπτερα των συνεργατών μας όπως των Blackmagic Design, Lacie, Primestream, Broadview, Multicam, Vizrt, Quantum, Matrox, κ.α. για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν με την σειρά τους τους Έλληνες επισκέπτες, συνεργάτες και πελάτες μας.

H Blackmagic Design θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα που ανακοινωθήκαν στην NAB 2016 όπως τα Blackmagic Duplicator για καταγραφή, αναπαραγωγή, διανομή και πώληση Ultra HD περιεχομένου, Video Assist 4K με μεγαλύτερη οθόνη και δυνατότητες, Multiview 4, Blackmagic Micro Convertors και άλλα.

blackmagic_video_assit_4k_comart_3

Το βραβευμένο σύστημα αυτοματισμού ροής και media asset management FORK v5.5 θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της PrimeStream με πλήθος βελτιώσεων και δυνατοτήτων για νέα μέσα όπως Virtual Reality και 360, το νέο πάνελ για το Adobe Premiere, νέες δυνατότητες για τα κοινωνικά μέσα, ενισχυμένες λειτουργίες για ροές 4K  και MXF.

primestream_fork_comart

Στο περίπτερο της Lacie μπορείτε να δείτε το νέο της αποθηκευτικό σύστημα LaCie 12big RAID, τεχνολογίας Thunderbolt 3, ιδανικό για αποθήκευση και επεξεργασία 4K, 5Κ & 6K Video, τις νέες σειρές δίσκων Porsche Design με χωρητικότητες ως 8TB και το Lacie 5Big Thunderbolt 2 με χωρητικότητες ως 40 ΤΒ με enterprise class σκληρούς δίσκους.

lacie-12big-thunderbolt-3_1

H Quantum με το Lattus, το “Object Storage” αποθηκευτικό της σύστημα το οποίο έχει μεγάλη αποδοχή στην αγορά για τα οικονομο-τεχνικά του στοιχεία ως near-line storage καθώς και με τα καταξιωμένα συστήματα της για αρχειοθέτηση Τape Library (LTO)

quantum_storage_comart

H Broadview με την λύση της για broadcast traffic, μία πλατφόρμα προγραμματισμού ροής με πολλές δυνατότητες. To Traffic system της Broadview είναι πιστοποιημένo για απρόσκοπτη λειτουργία σε συνδυασμό με το σύστημα αυτοματισμού FORK για να διαχειρίζεται τη ροή του υλικού από τη συμφωνία με τον παραγωγό ή με το studio μέχρι την εκπομπή και την αρχειοθέτηση.

H Vizrt θα παρουσιάσει τα κορυφαία εργαλεία γραφικών για αθλητικά με λειτουργικότητα όπως παραγωγή στιγμιότυπων, ανάλυση φάσεων, αυτόματη παρακολούθηση παικτών για replays κλπ., για δελτία καιρού με δυνατότητες οπτικοποίησης πληροφοριών πρόγνωσης χωρίς την παρουσία μετεωρολόγου,  ανάρτησεις σε κοινωνικά μέσα κ.α.

Ολοκληρωμένη λύση για οπτικοποίηση του ραδιοφωνικού στούντιο και streaming στο ίντερνετ από την Multicam Systems. Με το σύστημα Multicam Radio ένας χρήστης μπορεί να διαχειριστεί όλη την παραγωγή με ως και τέσσερίς auto tracking κάμερες, γραφικά, αυτόματο εντοπισμό ομιλητή, λίστα αναπαραγωγής βίντεο κλπ.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στην IBC, να σας ενημερώσουμε για τις νέες τεχνολογίες και λύσεις που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα σας και που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Για τον προγραμματισμό συναντήσεων ή επιδείξεων στα περίπτερα των συνεργατών μας επικοινωνήστε μαζί μας πριν ή κατά την διάρκεια της έκθεσης στα 210-3416200, 6970-286411 ή στείλτε μας email στο info@comart.gr

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, συστήματα storage & archiving, video, production & post-production, broadcast και new media.