Οι κορυφαίες εξελίξεις broadcast media στην IBC 2019! 

Ξεκινά σε λίγες μέρες η IBC 2109, η ομάδα της Comart θα βρίσκεται στο Amsterdam για να ενημερωθεί και να ενημερώσει τους Έλληνες επαγγελματίες του broadcast για τις νέες τεχνολογίες.

Για να δείτε από κοντά τα νέα προϊόντα και λύσεις που θα παρουσιαστούν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3416200 ή στείλτε μας email: info@comart.gr για να προγραμματίσουμε συναντήσεις και επιδείξεις στα περίπτερα των προμηθευτών μας, ενδεικτικά:

Vizrt

Η Vizrt, ο κορυφαίος πάροχος λογισμικού real-time 3D graphics, studio automation, sports analysis & asset management, broadcast graphics, augmented reality κ.α. θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο Big AR Sports Show που υποστηρίζεται από την πρόσφατα ανακοινωθείσα μηχανή Viz 4. Το Big AR Sports Show στην IBC2019 (Stand 7.B01) δημιουργεί τον τέλειο χώρο για να παρουσιάσει τις λύσεις δημιουργίας περιεχομένου, διαχείρισης και playout που τροφοδοτούν την καινοτομία πίσω από τη σημερινή αθλητική παραγωγή.

Viz Libero AR: Φέρνει τη δράση του παιχνιδιού στο στούντιο χρησιμοποιώντας την επαυξημένη πραγματικότητα (AR) για την τοποθέτηση μιας φωτορεαλιστικής 3D προβολής του παιχνιδιού.

Viz Arena: Επιτρέπει στους κατόχους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας να δημιουργούν έσοδα από την παραγωγή τους με απίστευτα ρεαλιστικές εικονικές διαφημίσεις. Από το ποδόσφαιρο μέχρι το μπάσκετ και από τους αγώνες αυτοκινήτων μέχρι και τις ιπποδρομίες, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Custom Arena του Viz Arena σημαίνει ότι είναι η τέλεια λύση για να εξασφαλίσετε ότι το ακροατήριο και οι χορηγοί σας έχουν την καλύτερη εμπειρία ζωντανών αθλημάτων ανεξάρτητα από την αθλητική διοργάνωση.

Vizrt Sports: επιτρέπει στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα να δημιουργήσει μια εις βάθος ανάλυση στο στούντιο που εκπλήσσει και εμπλέκει το κοινό – δίνοντας στους τηλεοπτικούς φορείς και τους οπαδούς εξαιρετικά κοινόχρηστο περιεχόμενο.

Quantum

Στο περίπτερο της Quantum θα παρουσιαστούν οι τελευταίες καινοτόμες λύσεις media storage και ολόκληρη η σειρά προϊόντων StorNext για ροές εργασίας από το Ingest στο Edit και στο Archive. Το τελευταίο έτος, η Quantum εισήγαγε την RGB σειρά R για την κινητή παραγωγή και την F-Series, το 100% NVMe σύστημα αποθήκευσης υψηλής απόδοσης που μπορεί να παράγει πάνω από 25 GB/s σε ένα μικρό 24άρι δίσκο.

Το σύστημα αρχείων Quantum StorNext είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει καλύτερα υβριδικά περιβάλλοντα SSD/HDD και ένα ενημερωμένο και βελτιωμένο γραφικό περιβάλλον –

Η Quantum ανακοίνωσε πρόσφατα την ανανεωμένη σειρά QXS block storage arrays σχεδιασμένη να παρέχει κορυφαίες επιδόσεις και αξία και να προσφέρει τεράστια οφέλη σε πυκνότητα, ευκολία χρήσης και απόδοση.

Mobile Viewpoint

Η πρωτοποριακή εταιρεία που αναπτύσσει λύσεις IP τόσο για τον κλάδο των μέσων όσο και για την ασφάλεια, έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων για μεγάλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και κυβερνητικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Η ομάδα των καλύτερων κατασκευαστών λογισμικού της Ευρώπης δημιουργεί τα προϊόντα Mobile Viewpoint WMT που προσφέρουν σήμερα μοναδικές εφαρμογές για τους επαγγελματίες στο χώρο του βίντεο.

Στην IBC 2019 (hall 14, F24) η Mobile Viewpoint θα παρουσιάσει νέα προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες για:

 • Αυτοματοποιημένη παραγωγή
 • Απομακρυσμένη Παραγωγή
 • Αθλητική παραγωγή
 • Ζωντανή μετάδοση

Primestream

Επισκεφθείτε την Primestream στο Booth 7.C18 για μια πρώτη ματιά στα νέα χαρακτηριστικά Broadcast Workflow Automation και Media Asset Management!

 • CAPTURE: Λύσεις για SMPTE 2110, SDI, HLS, NDI και cellular bonded backpacks με αναδιαμόρφωση σε πραγματικό χρόνο σε XDCAM, AVC, H.264 και ProRes
 • IMPLEMENT AI με ενσωμάτωση σε πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης για αναγνώριση προσώπου και αντικειμένου, μεταγραφή ομιλίας σε κείμενο, ανάλυση συναισθημάτων και πολλά άλλα.
 • ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ των media assets απλά και αποτελεσματικά με τη νέα λύση SaaS
 • ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της επέκτασης ροής εργασίας με τα Adobe CC-Premiere Pro, Photoshop και After Effects – και Apple FCPX!
 • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ βελτιώσεις στις ροές εργασίας 4K UHD και πολλά άλλα!

Octopus Newsroom

H Octopus θα παρουσιάσει στην IBC το νέο της το προηγμένο σύστημα Newsroom το Octopus X.

Το Octopus X δεν είναι πλέον μόνο NRCS. Συνοδεύεται από προηγμένα εργαλεία συνεργασίας, υποστήριξη για AI, βελτιωμένες εφαρμογές για κινητά και πολλά άλλα που το καθιστούν το τέλειο εργαλείο συνεργασίας που θα κάνει τη διαφορά. Το νέο σύστημα Octopus X έχει ρυθμιστεί ώστε να διευκολύνεται η προσέγγιση των χρηστών στο σύστημα με τον επανασχεδιασμό της διασύνδεσης χρήστη σε ορισμένες βασικές περιοχές του συστήματος.

Επίσης, το ολοκαίνουργιο App Octopus iReporter θα φέρει επανάσταση στα newsroom με την δημιουργία μιας ενεργής ψηφιακής κοινότητας. Δείτε όλα τα νέα προϊόντα της Octopus στο hall3, stand A39.

Broadview Software

Ηγέτης σε θέματα περιεχομένου, προγραμματισμού και διαχείρισης μέσων για όλες τις πλατφόρμες γραμμικής και μη γραμμικής (VoD, OnDemand, κλπ.) με μια εξαιρετικά διαμορφωμένη λύση ροής εργασιών. Η BroadView Software έχει απλοποιήσει τον μη γραμμικό προγραμματισμό δημιουργώντας περίπλοκους κανόνες που παρέχουν αυτόματα χρονοδιαγράμματα βασισμένα σε catch-up ή linear casting κανόνες.

Ο προγραμματισμός βιβλιοθηκών ή αρχειοθέτησης είναι επίσης απλός, εξασφαλίζοντας ότι κάθε πλατφόρμα λαμβάνει την απαραίτητη συγκεκριμένη μορφή. Τα προϊόντα της BroadView Software είναι κλιμακούμενα και μπορούν να προσαρμοστούν σε μεγάλο βαθμό για οποιονδήποτε τηλεοπτικό οργανισμό.

Θα βρείτε την BroadView Software BroadView στο Hall 2, Stand TBD.

Multicam Systems

Η Multicam Systems προσφέρει καινοτόμες ψηφιακές λύσεις βασισμένες στο AI, οι οποίες δημιουργούν εύκολα και αυτόματα διαδραστικά βίντεο. Τα στελέχη τους θα βρίσκονται στο stand 12.E56 (Creative France) για μια αποκλειστική επίδειξη λύσεων και συναντήσεων.

Οι λύσεις της Multicam Systems είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένες εφαρμογές:

 • Broadcast
 • Visual Radio
 • Conference and Meetings
 • Lecture Capture
 • Medical Training