Όλες οι εξελίξεις στην IBC 2022!

Η IBC 2022 βρίσκεται προ των πυλών, η ομάδα της Comart θα βρίσκεται στο Άμστερνταμ για όλη την διάρκεια της έκθεσης. Θα βρισκόμαστε κατά διαστήματα στα περίπτερα των κορυφαίων εταιριών του χώρου, με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Ανυπομονούμε να συναντηθούμε στην φετινή IBC για να συζητήσουμε για τις τελευταίες καινοτομίες και να προγραμματίσουμε επιδείξεις των πιο σημαντικών τεχνολογικών λύσεων για τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3416200 ή στείλτε μας email: info@comart.gr για να προγραμματίσουμε συναντήσεις και επιδείξεις στα περίπτερα των συνεργατών μας, ενδεικτικά:

Vizrt (Hall 7 — 7.C01)

Η Vizrt αναπτύσσει συστήματα 3D digital production. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις broadcast και webcast graphics για virtual studio, broadcast graphics, character generator, εργαλεία παραγωγής περιεχομένου. Διαθέτει λύσεις για real-time 3D γραφικά και χάρτες, interactive graphics, οπτικοποίηση δεδομένων για αθλητικές μεταδόσεις, eSports, media asset management και προγραμματισμού ροής για την τηλεοπτική βιομηχανία.

Visilink Mobile Viewpoint (Hall 1 — 1.A63)

H Mobile Viewpoint αναπτύσει λύσεις ασύρματης αναμετάδοσης (wireless links) 3G/4G/5G για εξωτερικές μεταδόσεις, αθλητικά, ειδήσεις, εκδηλώσεις κλπ. Κορυφαίοι broadcasters και η EBU εμπιστεύονται την ποιότητα των ασυρματών links της Mobile Viewpoint για τα μοναδικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν όπως, κορυφαία ποιότητα H264, H265, Bonding 8 ή 4 κάρτες 3G/4G + Ethernet + WiFi, δυνατότητα καταγραφής σε SSD, πολύ χαμηλή καθυστέρηση και πολλά άλλα.

Octopus Newsroom (Hall 6 — 6.C16)

Το Octopus Newsroom προσφέρει λύσεις διαχείρησης ειδήσεων για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. Το νέο Octopus 11, που εγκαθίσταται τοπικά ή στο cloud, επιτρέπει την παραγωγή ειδήσεων από οπουδήποτε. Το σύστημα εκσυγχρονίζει τη ροή εργασιών παραγωγής, από τη συλλογή ειδήσεων μέχρι τον προγραμματισμό, την επεξεργασία και την παροχή περιεχομένου για διανομή σε πολλαπλά μέσα και πλατφόρμες.

Broadview Software (Hall 2 — 2.C37)

Η BroadView Software Inc. αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης (Traffic) για ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς. Διαθέτει πλήρη χαρακτηριστικά για On Demant και Linear μεταδόσεις, επισκεψιμότητα, ροή εργασιών και διαχείριση περιεχομένου και πολυμέσων. Η τεχνολογία όγδοης γενιάς του BroadView σε συνδυασμό με τεχνογνωσία στις υλοποιήσεις, εκπαίδευση και υποστήριξη, μεγιστοποιεί την απόδοση της επένδυσης.

Interra Systems (Hall 7 — 7.C05)

Η Interra Systems είναι πάροχος λύσεων ποιοτικού ελέγχου (QC) σε ολόκληρη την αλυσίδα δημιουργίας και διανομής. Οι λύσεις περιλαμβάνουν το BATON, ένα αυτοματοποιημένο file based σύστημα ποιοτικού ελέγχου QC. To Baton διαθέτει δυνατότητες για δημιουργία και διανομή υπότιτλων, lipsync για αυτοματοποιημένη ανίχνευση συγχρονισμού AV, ταξινόμησης υλικού, συμμόρφωσης κ.α.

Kiloview Electronics (Hall 7 — 7.B60)

Η Kiloview είναι κατασκευαστής προϊόντων βίντεο over IP, με λύσεις κωδικοποίησης, αποκωδικοποίησης, μετατροπής και ροής βίντεο. Στην IBC 2022 παρουσιάζει προϊόντα που περιλαμβάνουν SDI/HDMI (HD ή 4K UHD) σε IP μέσω H.264/H.265/NDI μέσω Ethernet, wifi ή 4G-LTE bonding/5G-LTE. Παρέχονται προϊόντα για διαφορετικές εισόδους και εξόδους, είτε διεπαφές ζώνης βάσης είτε ροές IP με διαφορετικά πρωτόκολλα και έλεγχο PTZ, OSD, περικοπή, εγγραφή και λειτουργίες ροής.

Blackmagic Design (Hall 6 — 6.MS1, Hall 7 — 7.C49)

Η Blackmagic Design αναπτύσει προϊόντα επεξεργασίας βίντεο, ψηφιακές μηχανές βίντεο, λογισμικό χρωματικής διόρθωσης, μετατροπείς βίντεο, παρακολούθησης βίντεο, δρομολογητές, κονσόλες μίξης ζωντανής παραγωγής, συσκευές εγγραφής, οθόνες κυματομορφής κ.α. για production, post production και broadcast. Οι κάρτες DeckLink της Blackmagic Design ξεκίνησαν την επανάσταση στο post production, ενώ τα βραβευμένα με Emmy προϊόντα διόρθωσης χρώματος DaVinci κυριαρχούν πλέον στην τηλεοπτική και κινηματογραφική βιομηχανία.

Multicam Systems (Hall 8 — 8.C80)

Η MultiCAM Systems αναπτύσσει λύσεις για ζωντανή παραγωγή πολλαπλών καμερών. Η ποικιλία της χρήσης παραγωγής βίντεο έχει οδηγήσει τη MultiCAM Systems να αναπτύξει μια σειρά λύσεων για μεταδόσεις συνεδρίων, εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μετάδοση ιατρικών πράξεων και οπτικοποιημένου ραδιοφώνου (visual radio). Τα τελευταία χρόνια, η MultiCAM προσανατολίζει την ανάπτυξη και για περιβάλλοντα IP με διαχείριση πηγών NDI, SRT, RTSP και DANTE στην είσοδο/έξοδο.

Quantum (Hall 7 — 7.C39)

Η Quantum είναι πρωτοπόρος σε λύσεις αποθήκευσης broadcast media για backup, recovery και αρχειοθέτηση (archiving). Διαθέτει λύσεις tape drive, automation, data deduplication backup, recovery και προϊόντα αποθήκευσης για φυσικά, virtual και cloud περιβάλλοντα. Η πλατφόρμα StorNext της Quantum προσφέρει απόδοση ηψηλών ταχυτήτων για on site και remote συνεργασία καθώς και ενεργοποίησης τεχνολογιών με ενσωμάτωση εργαλείων επεξεργασίας και ροής εργασίας.

Skyline Data Miner (Hall 1 — 1.B47)

Η Skyline Communications είναι προμηθευτής λύσεων NMS και OSS, για εταιρείες broadband και μέσα ενημέρωσης. Η πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου DataMiner, επιτρέπει end-to-end ενσωμάτωση περίπλοκων συστημάτων. Το DataMiner ενσωματώνει πάνω από 7000 διαφορετικούς drivers για προϊόντα από περισσότερους από 1000 κατασκευαστές με λειτουργίες όπως, απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, alarms με e-mail και SMS, επαγγελματικές αναφορές, αυτοματισμούς, διαχείριση υπηρεσιών, real time παρακολούθηση SLA και πολλά άλλα.

ToolsOn Air (Hall 7 — 7.A36)

Η ToolsOnAir εισήγαγε την ιδέα του “Τηλεοπτικού σταθμού σε Apple Mac” και προσφέρει εξαιρετικά καινοτόμες, ισχυρές και έξυπνες λύσεις ingest και αναπαραγωγής, που τρέχουν σε πλατφόρμες macOS ή/και Linux, για να φιλοξενήσουν τις καθημερινές ανάγκες ενός τηλεοπτικού σταθμού ή μιας εγκατάστασης παραγωγής εκπομπής, με μια οικονομικά αποδοτική προσέγγιση.

Nextologies (Hall 1 — 1.F54)

Η Nextologies χρησιμοποιεί ιδιόκτητες υποδομές managed υπηρεσιών τεχνολογίας μετάδοσης, που εμπιστεύονται κορυφαίοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς και εταιρείες. Παρέχονται λύσεις Master Control, Playout, Signal Transport, IPTV, OTT, Apps και Managed Services.

Nanuk (Hall 11 — 11.D10)

Η Nanuk κατασκευάζει θήκες μεταφοράς επαγγελματικού εξοπλισμού φωτογραφίας και βίντεο σε δύσκολες συνθήκες. Με καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως το πατενταρισμένο μάνδαλο PowerClaw, την ανθεκτική ρητίνη NK-7 και ξεχωριστό στυλ, είναι ιδανικές για δημιουργικούς επαγγελματίες. Οι θήκες της Nanuk είναι εξαιρετικά ελαφριές, ανθεκτικές και εύχρηστες. Είναι ιδανικές για drones, κάμερες και οπτικοακουστικές συσκευές, επιτρέποντας σε φωτογράφους και εικονολήπτες να ασχολούνται μόνο με την τέλεια λήψη.

Σχετικά άρθρα μας

IBC 2022