Επισκεφθείτε το περίπτερο 8.C80 στην IBC 2022

Δείτε από κοντά τα αυτοματοποιημένα συστήματα της Multicam!

Η multiCAM θα ​​παρουσιάσει αυτοματοποιημένες λύσεις για Live Broadcasting, Visual Radio, συνέδρια και συναντήσεις και ιατρική εκπαίδευση.

Όλες οι λύσεις είναι εύκολες στη ρύθμιση, προ-ενσωματωμένες και συσκευασμένες σε ένα πλαίσιο διακομιστή all-on-one. Το λογισμικό μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τεχνικές γνώσεις ή ακόμη και πλήρως αυτοματοποιημένα με τη μηχανή μεταγωγής Τεχνητής Νοημοσύνης.

Επισκεφτείτε το περίπτερο IBC 8.C80 για αποκλειστικές επιδείξεις και για να συζητήσετε για τα σχέδιά σας με την ομάδα της MultiCAM!

Ανακαλύψτε την βραβευμένη τεχνολογία xR, MultiCAM BACKDROP.

Το BACKDROP είναι η καθηλωτική λύση για εικονικές παραγωγές. Οικονομικό, σχεδιασμένο για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και στούντιο, με γνώμονα την ευκολία χρήσης.

Δείτε την πλήρη γκάμα ρομποτικών συστημάτων: SPIRIT.

Αυξήστε την παραγωγή σας χρησιμοποιώντας μηχανοκίνητες λύσεις και κάμερες εκπομπής. Όλο το εύρος SPIRIT (Dolly, Lift, Head) παρέχει το πρωτόκολλο Free-D και δεδομένα αυτόματης παρακολούθησης για εικονική παραγωγή, χάρη στη λύση TRACKER.

Με το πιο πρόσφατο λογισμικό ελέγχου, το multiCAM PILOT, ένας χειριστής μπορεί να διαχειριστεί έως και 5 ρομποτικά συστήματα ή κάμερες PTZ. Επωφεληθείτε από τις ακολουθίες ελεγχόμενης κίνησης για να προσφέρετε ομαλές και δεξιοτεχνικές κινήσεις.

Πλήρως αυτοματοποιημένη ραδιοφωνική μετάδοση

Μεταδώστε αυτόματα τη ραδιοφωνική σας εκπομπή, χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).
Χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την κονσόλα ήχου και το λογισμικό αυτοματισμού, το MULTICAM RADIO προσφέρει μια καινοτόμο λύση για την παραγωγή πλούσιων και δυναμικών βίντεο!

Η ομάδα της Comart θα είναι στην IBC 2022, για να προγραμματίσετε επίδειξη καλέστε μας στο 210 3416200

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Multicam Systems και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Blackmagic Design, Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200