Η Vizrt σας περιμένει στην IBC 2023

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την έκθεση της IBC στο Άμστερνταμ, φροντίστε να περάστε απο το περίπτερο της Vizrt (10.A41) για να βρείτε δημιουργικές, αποτελεσματικές λύσεις στις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή.

Εκτός από τις δύο μεγάλες παραστάσεις στο περίπτερό της – την ζωντανή εκπομπή “The Vizrt Experience” και το “The TriCaster Anywhere” – μη χάσετε μερικά από τα άλλα highlights. Το προσωπικό της Vizrt θα είναι πρόθυμο να σας δείξει με ζωντανές επιδείξεις, λύσεις αιχμής, αλλά και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Μετάβαση στο Viz Engine 5 της Vizrt

Μάθετε τι μπορείτε να κερδίσετε εάν κάνετε την μετάβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση της ισχυρής μηχανής render and compositing και τη στενή ενσωμάτωσή της με το UnReal Engine 5 για φωτορεαλιστικά AR, VR και εικονικά σύνολα.

Γραφικά για κάθε οθόνη

Ενιαία ροή εργασίας, παράδοση περιεχομένου σε πολλές πλατφόρμες που προσαρμόζει αυτόματα την ανάλυση και τη μορφή για την υποστήριξη συγκεκριμένων συσκευών προβολής. Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα σε εσάς και τους γραφίστες σας να δημιουργείτε μία φορά και να δημοσιεύετε πολλές φορές για ρευστή, επεξεργάσιμη και συνεπή οπτική αφήγηση.

Γραφικά HTML 5 για παραγωγή οποιουδήποτε μεγέθους

Cloud native, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε και να ελέγχετε ζωντανά γραφικά από μια ενιαία διεπαφή μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης. Δημιουργήστε, συνδεθείτε και αλλάξτε τον τρόπο που οι θεατές σας αλληλεπιδρούν με ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών αφοσίωσης κοινού και δημιουργίας εσόδων.

Media asset management και επεξεργασία στο cloud

Το Vizrt Sports Content Factory παρέχει μια πλήρη ροή εργασιών αθλητικού περιεχομένου στο cloud από ζωντανή απορρόφηση, αρχειοθέτηση και σχολιασμό μεταδεδομένων, μέσω διανομής επώνυμου περιεχομένου σε πολλαπλές πλατφόρμες. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις υψηλών επιδόσεων των αθλητικών ομάδων, των πρωταθλημάτων και των κατόχων δικαιωμάτων.

Καθώς απομένουν λιγότερο από 3 εβδομάδες και οι θέσεις κλείνουν πολύ γρήγορα, σας συνιστούμε να κλείσετε μια συνάντηση με έναν ειδικό του Vizrt σήμερα!

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς Vizrt Group Guest Pass:1228 και μην χάσετε την ευκαιρία να κλείσετε μια συνάντηση one-to-one!

Καλέστε στο 210 3416200 για μία επίδειξη των δυνατοτήτων του Viz Engine 5 και των άλλων ισχυρών εργαλείων εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας με την ομάδα της Comart και τους ειδικούς της Vizrt στο περίπτερο της στην IBC 2023

Άρθρα μας για Vizrt

Comart

H Comart είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Vizrt για Ελλάδα και Κύπρο. Διαθέτει εγκαταστάσεις αναφοράς σε συνδρομητικές πλατφόρμες και κανάλια εθνικής εμβέλειας.