H ομάδα της Comart σας περιμένει στην IBC 2023 στο Άμστερνταμ, 15-18/9!

H ομάδα της Comart σας περιμένει και φέτος στη κορυφαία έκθεση για ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, ηλεκτρονικά μέσα και της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Η IBC 2023 που ξεκινά αυτή την εβδομάδα, θα επικεντρωθεί στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στις μεταδόσεις, mobile TV, IPTV, Digital Signage, τεχνητή νοημοσύνη κ.α.

Καλέστε μας στο 210 3416200 ή στείλτε μας email: info@comart.gr για να προγραμματίσουμε συναντήσεις και επιδείξεις στα περίπτερα των συνεργατών μας.

Θα σας παρουσιάσουμε τα νεότερα προϊόντα και λύσεις των κορυφαίων κατασκευαστών της βιομηχανίας, ενδεικτικά:

Vizrt

Στο περίπτερο της Vizrt μπορείτε να παρακολουθήστε από πρώτο χέρι πώς οι πρωτοποριακές λύσεις φέρνουν επανάσταση στον τρόπο δημιουργίας, διαχείρισης και μετάδοσης.

Είτε ασχολείστε με τις μεταδόσεις, τα esports, τις εταιρικές, τις ζωντανές εκδηλώσεις ή την εκπαίδευση, οι λύσεις της Vizrt είναι προσαρμοσμένες για να μεταμορφώσουν τις παραγωγές σας όπως ποτέ πριν.

H Vizrt θα παρουσιασει τις βραβευμένες λύσεις της, συμπεριλαμβανομένων των Viz Now, Viz Engine 5.1 και της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης Unreal Engine 5, γραφικών Viz Flowics HTML 5 και πώς ενσωματώνονται με την εμβληματική σειρά TriCaster.

Quantum

Η Quantum ανακοινώνει νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα δεδομένων της για να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν ροές εργασίας στο υβριδικό cloud.

Quantum DXi Cloud Share: Με το DXi Cloud Share, οι πελάτες αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς μπορούν πλέον να ταξινομούν μη διπλότυπα αντίγραφα ασφαλείας σε private ή public cloud, παρέχοντας έως 70 φορές καλύτερη χρήση του χώρου αποθήκευσης.

Quantum FlexSync 3:  Το FlexSync 3 προσθέτει γρήγορη, απλή αναπαραγωγή δεδομένων προς και από cloud, συμπεριλαμβανομένου του Quantum ActiveScale και σε μελλοντική έκδοση, του Quantum Myriad.

Quantum ActiveScale Cold Replication: Για τεράστια σύνολα δεδομένων των οποίων η ωφέλιμη ζωή εκτείνεται από χρόνια σε δεκαετίες, το ActiveScale Cold Replication προσφέρει την πιο ανθεκτική, οικονομικά αποδοτική λύση πολλαπλών αντιγράφων.

Blackmagic

Η Blackmagic αναπτύχθηκε γρήγορα και έγινε ένας από τους κορυφαίους καινοτόμους και κατασκευαστές δημιουργικής τεχνολογίας βίντεο στον κόσμο. Η Blackmagic έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα στον κλάδο.

Παγκοσμίως διάσημη για τους ασυναγώνιστους κωδικοποιητές της, η Blackmagic οραματίστηκε πραγματικά προσιτούς σταθμούς εργασίας επεξεργασίας υψηλής ποιότητας βασισμένους σε λογισμικό και υλικό Blackmagic.

H Blackmagic πάντα κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τα νέα προϊόντα που ανακοινώνει στην IBC κάθε χρόνο.

Octopus

Η Octopus με το κορυφαίο σύστημα ειδησιογραφικής διαχείρισης Newsroom, ενώνει τις δυνάμεις της με τη Farmerswife, την πρωτοπόρο στo recource management, project management κ.α.

Το Octopus 11 ενοποιεί την παραγωγή ειδήσεων σε μια ισχυρή πλατφόρμα. Το Octopus 11, που αναπτύσσεται στις εγκαταστάσεις των ειδησιογραφικών οργανισμών ή στο cloud, επιτρέπει την παραγωγή ειδήσεων από οπουδήποτε.

Αυτή η συναρπαστική συνεργασία και οι λεπτομέρειες της, θα ανακοινωθούν επίσημα στην φετινή IBC.

Kiloview

Στην IBC 2023, η Kiloview θα επιδείξει το προηγμένο οικοσύστημα προϊόντων της για ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και μέσα, παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες λύσεις της για contribution, παραγωγή, μετάδοση και διανομή, όλες βασισμένες σε τεχνολογία IP.

Η ευελιξία και η διαλειτουργικότητα του οικοσυστήματος IP θα τονιστεί με την προβολή λύσεων SRT, όπως η πρόσφατη λειτουργικότητα SRT των N50/N60, ο κωδικοποιητής RE-3, ο κωδικοποιητής σύνδεσης 5G P3, ο dual channel κωδικοποιητής E3 και λύσεις NDI, συμπεριλαμβανομένης της σειράς CUBE και του LinkDeck.

Broadview Software

Η BroadView Software Inc. αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης (Traffic) για ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς. Διαθέτει πλήρη χαρακτηριστικά για On Demant και Linear μεταδόσεις, επισκεψιμότητα, ροή εργασιών και διαχείριση περιεχομένου και πολυμέσων.

Η προηγμένη τεχνολογία του συστήματος broadcast traffic της BroadView, σε συνδυασμό με υψηλή τεχνογνωσία στις υλοποιήσεις, στην εκπαίδευση και υποστήριξη, μεγιστοποιεί την απόδοση της επένδυσης σας.

Interra Systems

Η Interra Systems είναι πάροχος λύσεων ποιοτικού ελέγχου (QC) σε ολόκληρη την αλυσίδα δημιουργίας και διανομής. Οι λύσεις περιλαμβάνουν το BATON, ένα αυτοματοποιημένο file based σύστημα ποιοτικού ελέγχου QC.

To Baton διαθέτει δυνατότητες για δημιουργία και διανομή υπότιτλων, lipsync για αυτοματοποιημένη ανίχνευση συγχρονισμού AV, ταξινόμησης υλικού, συμμόρφωσης κ.α.

Σχετικά άρθρα μας

IBC 20223