Η Interra Systems αναπτύσσει το Baton, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες αυτόματου ποιοτικού ελέγχου (Quality Control QC) αρχείων media. To Baton με τεχνολογίες machine learning και artificial intelligence παρέχει ολοκληρωμένους ελέγχους ποιότητας και συμμόρφωσης για περιεχόμενο VOD, στο cloud ή εσωτερικά (on-premises), για γραμμικές ροές εργασίας και streaming.

To Baton διαθέτει δυνατότητες για δημιουργία και διανομή υπότιτλων, lipsync για αυτοματοποιημένη ανίχνευση συγχρονισμού AV, ταξινόμησης υλικού κ.α.

Interra Systems Βaton QC

Η λύση υβριδικού QC εφαρμόζει συνδυασμό αυτοματοποιημένων και χειρωνακτικών ελέγχων ποιότητας για αποτελεσματική ροή εργασιών εκπομπής. Το BATON χρησιμοποιείται από κορυφαίους broadcasters σε επίγεια, δορυφορική τηλεόραση αλλά και IPTV, OTT και post-production και εταιρείες αρχειοθέτησης file based περιεχομένου. Το BATON είναι η αξιόπιστη επιλογή για quality control αρχείων τηλεοπτικού περιεχομένου.

Oλοκληρωμένος ποιοτικός έλεγχος

Το BATON υποστηρίζει μεγάλο φάσμα media formats για ολοκληρωμένους ποιοτικούς ελέγχους, στους οποίους περιλαμβάνονται εκτεταμένοι υπότιτλοι και επαλήθευση CC, αναγνώριση γλώσσας, διόρθωση PSE, ανίχνευση και διόρθωση έντασης. Το ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων της BATON για ακριβή ανασκόπηση frames, πλούσια αναλυτικά στοιχεία QC και  έξυπνα εργαλεία ροής εργασιών είναι κορυφαία.

Η κλιμακωτή αρχιτεκτονική του BATON επιτρέπει στους χρήστες να επεκτείνουν το σύστημα, καθώς οι ανάγκες τους για QC μεγαλώνουν.

Προϊόντα

  • BATON – Αυτόματo File Based QC
  • BMP – Ισχυρό Media Player
  • ORION – 24×7 Παρακολούθηση ποιότητας γραμμικού/IP βίντεο
  • ORION-OTT – Διασφάλιση ποιότητας ροών ABR
  • VEGA – Ανάλυση σε βάθος των media για την επιδιόρθωση και συμμόρφωση του περιεχομένου

https://www.interrasystems.com/

Άρθρα μας για Video & Broadcast