Η Kandao Technology Ltd co επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας, αναπτύσοντας end-to-end λύσεις για καταγραφή βίντεο εικονικής πραγματικότητας (360, Virtual reality (VR)) και live web streaming με μια πλήρη και ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Μόνο ένα τρισδιάστατο 360° 3D  πανοραμικό βίντεο μπορεί να δώσει μια πραγματική αίσθηση εμβάθυνσης στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Η KanDao με την σειρά καμερών VR Obsidian χρησιμοποιεί μια ειδκή μέθοδο συρραφής, δημιουργώντας αυτόματα υψηλής ποιότητας εικόνες με στερεοσκοπικό πανόραμα.

Στερεοσκοπικό Πανόραμα με Obsidian

Οι VR κάμερες Kandao Obsidian συνοδεύονται από λογισμικό με πλούσιες λειτουργίες για την μετατροπή (conversion), επεξεργασία (editing), συρραφή (stiching) και την κωδικοποίηση βίντεο (encoding) έως τη ζωντανή μετάδοση. Οι κάμερες και το λογισμικό επεξεργασίας της Kandao μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα με διάφορες ροές εργασίας, να διευκολύνουν την παραγωγή 3D 360 βίντεο, απλοποιόντας την κουραστική διαδικασία του post production και να σας επιτρέψουν να εστιάσετε στη δημιουργικότητα. Και τα τρία μοντέλα Kandao Obsidian διαθέτουν:

  • Μινιμαλιστικό σχέδιο έξι φακών, εμπνευσμένο από το ανθρώπινο οπτικό σύστημα.
  • Εξελιγμένο αλγόριθμο συρραφής για απίστευτη ποιότητα και ταχύτητα.
  • Τεχνολογία καταγραφής της οπτικής εμπειρίας σε VR (στερεοσκοπική παράλλαξη).

Τεχνολογία VR

Οι Obsidian είναι εξοπλισμένες με 6 μονάδες απεικόνισης σε τέλειο συγχρονισμό, επιτυγχάνοντας ακρίβεια σε επίπεδο pixel, συντονισμένη αυτόματη έκθεση και ισορροπία λευκού. Έτσι διατηρούνται παράλληλα οι λεπτομέρειες και οι δυναμικές περιοχές της λήψης. Κάθε μονάδα διαθέτει φακό Fisheye υψηλής ποιότητας με διάφραγμα f / 2,2 (f / 2,8) και καταγράφει την πραγματικότητα σε έναν αισθητήρα CMOS οπίσθιου φωτισμού 12M. Η ακριβής ποιότητα εικόνας επιτρέπει στους προηγμένους αλγόριθμους να αναπαράγουν μια εντυπωσιακή, λεπτομερή και φυσική εμπειρία 3D εικονικής πραγματικότητας.

Οι χρήστες έχουν τηλεχειρισμό της κάμερας μέσω φορητού υπολογιστή, iPad ή smartphone. Με πραγματικό time preview, κάθε λεπτομέρεια βρίσκεται υπό τον έλεγχό σας ενώ συγχρόνως έχετε την επιλογή τροποποίησης των ρυθμίσεων για καλύτερα αποτελέσματα.

Μοντέλα Obsidian

Με τρία διαφορετικά μοντέλα Obsidian καλύπτoνται όλες οι ανάγκες των κινηματογραφιστών.

Obsidian S 120fps: VR 360 κάμερα υψηλής ταχύτητας που προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και high frame rate δυνατότητες, χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για πλάνα αργής κίνησης.

Obsidian R 8K: VR 360 κάμερα υπερ-υψηλής ανάλυσης που καταγράφει με εξαιρετική πιστότητα και ζωντάνια λήψεις βίντεο ή σταθερές εικόνες ανάλυσης έως και 8K, για την απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Obsidian Go 8Κ/4Κ: VR 360 κάμερα υψηλής επαγγελματικής ποιότητας ιδανική για όσους ξεκινούν την ενασχόλησή τους με την εικονική πραγματικότητα.

Δείτε τα στο eshop εδώ