LaCie 12big Thunderbolt 3

NEO LaCie 12big Thunderbolt 3 για 4K & 6K Video Editing

Η LaCie μόλις ανακοίνωσε το πρώτο αποθηκευτικό σύστημα RAID τεχνολογίας Thunderbolt 3 με προδιαγραφές ταχύτητας και αξιοπιστίας που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην αποθήκευση και επεξεργασία 4Κ, 5K και 6K video.

  • Σύστημα αποθήκευσης 12 Bay desktop RAID
  • Συνολική χωρητικότητα ως 96ΤΒ για μεγάλους όγκους hi-res υλικού
  • Ταχύτητες ως 2600MB/s για επεξεργασία υλικού μέχρι και 6Κ
  • Διπλές Thunderbolt 3 πόρτες για USB-C συνδέσεις σε σειρά
  • Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός για επαγγελματική χρήση

design by neil poulton

lacie-12big-thunderbolt-3_3

LaCie 12big Thunderbolt 3

Με μέγιστη χωρητικότητα 96TB και ταχύτητες έως και 2600MB/s, το LaCie 12big είναι η απόλυτη λύση αποθήκευσης για 4K ως 6K επεξεργασία βίντεο. Μειώνει δραματικά το χρόνο σχεδόν για όλες τις ροές εργασίας post-production ενώ αποθηκεύει τεράστιους όγκους υλικού βίντεο σε enterprise class δίσκους.

Απόλυτές ταχύτητες I/O

Το LaCie 12big Thunderbolt 3 με τεχνολογία Thunderbolt 3 αξιοποιεί στο μέγιστό τις δυνατότητες των σκληρών δίσκων. Με την προσθήκη ενός Hardware RAID controller και δίσκους enterprise class στις 7200 στροφές το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικές ταχύτητες έως και 2600MB/s και 2400MB/s σε διαμόρφωση RAID 5.

Για αστραπιαίες ροές εργασίας βίντεο

Οι ταχύτητες του LaCie 12big μειώνουν δραματικά τους χρόνους στις περισσότερες απαιτητικές  εργασίες post production όπως για παράδειγμα το ingest RAW υλικού από μια Blackmagic Cinema Camera στο Αdobe Premier ή την επεξεργασία πολλαπλών streams ProRes 422 (HQ), ProRes 444 XQ αλλα και uncompressed HD 10-bit και 12-bit video. Επίσης σε μεγάλα projects με πολλά hi-res κλιπάκια τα thumbnails και το render σε preview γίνεται πολύ γρηγορότερα

Πολλές δυνατότητες

Με διπλάσιο του εύρος ζώνης από το Thunderbolt 2 τοThunderbolt 3 σας επιτρέπει σύνδεση σε σειρά δύο οθονών 4K ή μιας οθόνης 5K στο 12big. Με δύο 4K οθόνες, μπορείτε να απλώσετε το χώρο εργασίας σας αφιερώνοντας μια οθόνη στo timeline και την δεύτερη για την προεπισκόπηση 4K βίντεο, επιπλέον η θύρα Thunderbolt 3 μπορεί να παρέχει τροφοδοσία ρεύματος  σε ένα συμβατό φορητό υπολογιστή.

Επεκτασιμότητα

H τεχνολογία Thunderbolt 3 επιτρέπει την σύνδεση μέχρι και έξι συσκευών στον υπολογιστή μέσω ενός μόνο καλωδίου έτσι, μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι 12big φτάνοντάς τα 576TB συνολικής χωρητικότητας!

Η διαθεσιμότητα στην Ελλάδα θα ανακοινωθεί σύντομα.

lacie_ath_reseller

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένo τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις video, post και broadcast.