Τα LaCie 6big Thunderbolt 3 και LaCie 12big Thunderbolt 3 με χωρητικότητες έως 120 ΤΒ ειναι πλέον διαθέσιμα κατοπιν παραγγελίας και παραδόση σε 4 με 10 ημέρες.

Οι νέες σειρές αποθηκευτικών συστημάτων υψηλής απόδοσης Thunderbolt 3 με hardware RAID της LaCie, 6big και 12big, είναι ιδανικές για υπερύψηλες ταχύτητες και ασφάλεια για απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο κ.α.

Με χωρητικότητα που ξεκινάει από 24ΤΒ και φτάνει έως 120ΤΒ, ταχύτητες έως 2600ΜΒ/s και RAID 5/6 οι δύο νέες σειρές αποθηκευτικών συστημάτων της LaCie 6big και 12big επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τεράστιες ποσότητες δεδομένων από κάμερες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης.

Η LaCie αξιοποίησε τις επαναστατικές επιδόσεις του Thunderbolt 3 I/O και κατάφερε να αποσπάσει τις απόλυτες ταχύτητες από τους σκληρούς δίσκους. Προσθέτοντας έναν hardware RAID controller καθώς και δίσκους 7200RPM το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικές ταχύτητες  έως 2600ΜΒ/s και 2400MB/s σε RAID 5.

Με αυτού του είδους την ταχύτητα μειώνεται δραστικά ο χρόνος για οποιαδήποτε εργασίας σας. Ενσωματώστε ώρες ακατέργαστου υλικού από μια Blackmagic Cinema Camera σε Adobe Premiere Pro σε ελάχιστο χρόνο και στη συνέχεια επεξεργαστείτε πολλαπλές ροές ProRes 422 (HQ), ProRes 4444 XQ καθώς και ασυμπίεστο HD 10-bit και 12-bit βίντεο.

Το Thunderbolt 3, με διπλάσιο βίντεο bandwidth από τον προκάτοχό του, σας επιτρέπει την αλυσιδωτή σύνδεση διπλών 4Κ οθονών ή μίας 5Κ. Με δύο 4K οθόνες, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χώρο εργασίας σας αφιερώνοντας μια οθόνη στο timeline σας και την άλλη για προεπισκόπηση 4K βίντεο, για παράδειγμα. Μπορείτε ακόμη να τροφοδοτήσετε ένα συμβατό laptop μέσω του Thunderbolt 3.

LaCie 6big LaCie 12big Thunderbolt 3 up to 120TB. Τόσο η σειρά 6big όσο και η 12big έχουν 256ΜΒ cache, και 7200RPM Seagate enterprise-class δίσκους για εξαιρετική προσβασιμότητα, αξιοπιστία και ισχυρή απόδοση.

Μικρό και συμπαγές μέγεθος στην επιφάνεια του γραφείου σας. Αποκτήστε τεράστια χωρητικότητα πάνω στο γραφείο σας διπλά στον υπολογιστή ή σταθμό εργασίας Apple Mac ή Windows PC σε μία επιφάνεια μικρότερη ακόμη και από ένα iPad Air. Επίσης μπορείτε πρακτικά και εύκολα να αφαιρέσετε και να αντικαταστήσετε τους δίσκους από το μπροστινό μέρος όπου υπάρχουν και τα ειδικά LEDs παρακολούθησης της κατάστασης τους.

Δείτε τα στο Comart eshop

lacie_ath_reseller

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast και γραφικών.

Τα προϊόντα ακολουθούνται από πενταετή εγγύηση που καλύπτει δίσκους και ανταλλακτικά, εξασφαλίζοντας μια σταθερή μακροπρόθεσμη επένδυση.