Αποτέλεσμα εικόνας για lacie logo

Το νέο, εκπληκτικό Apple Mac Pro παρέχει μέγιστη αποθήκευση 8TB που όμως δεν αρκεί για τους δημιουργικούς επαγγελματίες.

Περισσότερος αποθηκευτικός χώρος!

Οι χρήστες του νέου Mac Pro, επιζητούν καλύτερες επιδόσεις σε κάθε πτυχή: από την δυνατότητα επεξεργασίας, τα γραφικά μέχρι και την αποθήκευση. Ωστόσο, το νέο Mac Pro έχει μέγιστη αποθήκευση (flash) 8TB. Οι επαγγελματίες που δημιουργούν καθημερινά νέες εικόνες, φωτογραφίες ή βίντεο χρειάζονται περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Ο LaCie 6big Thunderbolt 3, με χωρητικότητα μέχρι 96TB, προσφέρει την ιδανική λύση. Χάρη στις υψηλές ταχύτητες και το Thunderbolt 3, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν τις λήψεις τους σε δύο οθόνες 4K, ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, μπορούν να επεκτείνουν το χώρο εργασίας τους αφιερώνοντας μία οθόνη στο χρονοδιάγραμμά τους και στην άλλη να προχωρήσουν σε προεπισκόπηση 4K. Απαιτείται ακόμα περισσότερη χωρητικότητα; Ο LaCie 12big Thunderbolt 3 είναι ο βασιλιάς της αποθήκευσης, με χωρητικότητα έως και 168TB!

Ταχύτητες για επαγγελματίες!

Επίσης, ο LaCie Rugged SSD και ο Rugged SSD Pro είναι και οι δύο εξαιρετικές επιλογές για επαγγελματίες που επιζητούν ταχύτητα, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τις ίδιες ταχύτητες επεξεργασίας του Mac Pro εν κινήσει. Αυτοί οι SSDs έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων παραγωγής βίντεο σε set αλλά και σε στούντιο. Και οι δύο δίσκοι παρέχουν αστραπιαίες ταχύτητες: ο Rugged SSD επιτρέπει την αναβάθμιση της παραγωγής βίντεο 4K, ενώ ο Rugged SSD Pro μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμη και για βίντεο 6K.

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie, διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης σε εγκαταστάσεις video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast, γραφικών, animation, design, CAD κ.α. Ακομα είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής, Adobe, Blackmagic Design, Sonnet, Extensis, Dell, LG κ.α.