Δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς!

Ο Lacie DJI Copilot, είναι ένας ανθεκτικός φορητός σκληρός δίσκος με ενσωματωμένη μπαταρία, οθόνη ενδείξεων, θύρα για κάρτες SD και χωρητικότητα 2 TB. Είναι ιδανικός για αποθήκευση media, φωτογραφιών και βίντεο, από drone, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές κλπ

Ως μονάδα δίσκου BOSS (Backup On-Set Solution) διαθέτει υποδοχή κάρτας SD και θύρα USB για την αντιγραφή αρχείων απευθείας από συσκευές, χωρίς τη χρήση φορητού υπολογιστή. Επιπλέον, μπορείτε να ταξινομήσετε και να διαχειριστείτε αρχεία εν κινήσει με την εφαρμογή Copilot BOSS.

 

ts-lacie-2tb-dji-copilot-boss-usb-31-type-c-external-hard-drive

Χρήση και χωρίς υπολογιστή

Ο DJI Copilot της LaCie απευθύνεται σε φωτογράφους, χειριστές drone και επαγγελματίες βιντεοσκοπήσεων με σκοπό την διευκόλυνση εξωτερικών γυρισμάτων. Ο LaCie DJI Copilot λαμβάνει αντίγραφα αρχείων φωτογραφίας, βίντεο κλπ. με ενσωματωμένη μπαταρία, sd card reader και καλώδιο USB-C με απ’ευθείας εισαγωγή (ingest) χωρίς τη χρήση laptop, απλοποιεί την διαδικασία, διαχειρίζεται τα αρχεία και παράλληλα προσφέρει δυνατότητα φόρτισης φορητών συσκευών.

dji copilot comart2

Είναι ιδανικό για να αποθηκεύετε υλικό media από drone, βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές κατά την διάρκεια εξωτερικών εργασιών ώστε να απελευθερώνετε τις συσκευές σας και να συνεχίζετε την δουλειά σας γρήγορα και απρόσκοπτα.

lacie-dji-copilot-row-4-907x468

 

Η ενσωματωμένη οθόνη  έχει ενδείξεις ολοκλήρωσης της μεταφοράς των αρχείων, διαθέσιμης χωρητικότητας και διάρκειας μπαταρίας. Επιπλέον διαθέτει την εφαρμογή Copilot BOSS app για διαχείριση του αποθηκευμένου υλικού απο smartphone ή tablet “εν κινήσει”.

lacie-dji-copilot-row-5-898x597

Χαρακτηριστικά

  • Δεν απαιτείται φορητός υπολογιστής
  • Αντιγραφή αρχείων απευθείας από drones, κάρτες μνήμης, κάμερες δράσης, κάμερες DSLR, τηλέφωνα, σκληρούς δίσκους USB, μονάδες flash USB και πολλά άλλα.
  • Έλεγχος κατάστασης μεταφοράς αρχείων, διαθέσιμης χωρητικότητας και ισχύος μπαταρίας μέσω της ενσωματωμένης οθόνης.
  • Ελέγξτε τις λήψεις στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet σας – απλά με την σύνδεση του καλωδίου και διαχειριστείτε τις μέσω της εφαρμογής Copilot BOSS.
  • Επίσης, διαχειριστείτε και οργανώστε τα αρχεία σας: μετονομάστε, αρχειοθετείστε ή/και διαγράψτε με την εφαρμογή Copilot BOSS.
  • Χρήση ως εφεδρική μπαταρία για συσκευές που φορτίζονται με USB.
  • Ανθεκτικό σε πτώσεις, σκόνη και υγρασία.
  • Αποθηκεύει πάνω από 60 ώρες βίντεο 4K.1 – 2000GB (2TB)
  • 3ετές πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων
  • Συνοδεύεται από ένα μήνα δωρεάν συνδρομή στο Adobe Creative Cloud All Apps2.

Δείτε το στο Comart eshop εδώ

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της LaCie εδώ

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie. Ακόμα είναι Authorized Reseller των Apple, Adobe, Blackmagic Design κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast, φωτογραφίας και γραφικών.