Νέο Προϊόν απο την LaCie για δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς!

Αποθήκευση media, φωτογραφιών και βίντεο, από drone, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές κλπ.

Η LaCie συνεργάστηκε με την DJI, κορυφαία κατασκεύαστρια εταιρεία drone και συστημάτων αεροφωτογράφισης, για να δημιουργήσει το Lacie DJI Copilot, έναν ανθεκτικό φορητό σκληρο δίσκο με ενσωματωμένη μπαταρία, οθόνη ενδείξεων, θύρα για κάρτες SD και χωρητικότητα 2 TB.

ts-lacie-2tb-dji-copilot-boss-usb-31-type-c-external-hard-drive

Χρήση και χωρίς υπολογιστή

Ο νέος εξωτερικός δίσκος DJI Copilot της LaCie απευθύνεται σε φωτογράφους, χειριστές drone και επαγγελματίες βιντεοσκοπήσεων με σκοπό την διευκόλυνση εξωτερικών γυρισμάτων. Είναι το πρώτο προϊόν της νέας σειράς της LaCie “BOSS” – Backup On-Set Solutions που απευθύνεται σε δημιουργικούς επαγγελματίες αλλά και απαιτητικούς ερασιτέχνες. Το LaCie DJI Copilot λαμβάνει αντίγραφα αρχείων φωτογραφίας, βίντεο κλπ. με ενσωματωμένη μπαταρία, sd card reader και καλώδιο USB-C με απ’ευθείας εισαγωγή (ingest) χωρίς τη χρήση laptop, απλοποιεί την διαδικασία, διαχειρίζεται τα αρχεία και παράλληλα προσφέρει δυνατότητα φόρτισης φορητών συσκευών.

dji copilot comart2

Είναι ιδανικό για να αποθηκεύετε υλικό media από drone, βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές κατά την διάρκεια εξωτερικών εργασιών ώστε να απελευθερώνετε τις συσκευές σας και να συνεχίζετε την δουλειά σας γρήγορα και απρόσκοπτα.

lacie-dji-copilot-row-4-907x468

 

Η ενσωματωμένη οθόνη  έχει ενδείξεις ολοκλήρωσης της μεταφοράς των αρχείων, διαθέσιμης χωρητικότητας και διάρκειας μπαταρίας. Επιπλέον θα διατεθεί η εφαρμογή Copilot BOSS app για διαχείριση του αποθηκευμένου υλικού απο smartphone ή tablet “εν κινήσει”.

lacie-dji-copilot-row-5-898x597

Χαρακτηριστικά

  • Δεν απαιτείται φορητός υπολογιστής
  • Αντιγραφή αρχείων απευθείας από drones, κάρτες μνήμης, κάμερες δράσης, κάμερες DSLR, τηλέφωνα, σκληρούς δίσκους USB, μονάδες flash USB και πολλά άλλα.
  • Έλεγχος κατάστασης μεταφοράς αρχείων, διαθέσιμης χωρητικότητας και ισχύος μπαταρίας μέσω της ενσωματωμένης οθόνης.
  • Ελέγξτε τις λήψεις στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet σας – απλά με την σύνδεση του καλωδίου και διαχειριστείτε τις μέσω της εφαρμογής Copilot BOSS.
  • Επίσης, διαχειριστείτε και οργανώστε τα αρχεία σας: μετονομάστε, αρχειοθετείστε ή/και διαγράψτε με την εφαρμογή Copilot BOSS.
  • Χρήση ως εφεδρική μπαταρία για συσκευές που φορτίζονται με USB.
  • Ανθεκτικό σε πτώσεις, σκόνη και υγρασία.
  • Αποθηκεύει πάνω από 60 ώρες βίντεο 4K.1 – 2000GB (2TB)
  • 3ετές πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων
  • Συνοδεύεται από ένα μήνα δωρεάν συνδρομή στο Adobe Creative Cloud All Apps2.

Διαθεσιμότητα

Το LaCie DJI Copilot αναμένεται την άνοιξη του 2018. Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες, δείτε το στο Comart eshop εδώ

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της LaCie εδώ

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie. Ακόμα είναι Authorized Reseller των Apple, Adobe, Blackmagic Design κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast, φωτογραφίας και γραφικών.