Αποτέλεσμα εικόνας για lacie logo

Είτε πρόκειται για επαγγελματικές δημιουργικές εφαρμογές είτε για προσωπικές δημιουργίες, η LaCie προσφέρει τις καλύτερες λύσεις αποθήκευσης για τον χειρισμό της επεξεργαστικής ισχύος του νέου MacBook Pro.

LaCie Rugged SSD

Το Rugged SSD της LaCie είναι ένα ανθεκτικό premium, φορητό SSD επαγγελματικής κατηγορίας με κορυφαία ασφάλεια.

Σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σκηνοθετών ή άλλων επαγγελματιών που βρίσκονται εν κινήσει, το Rugged SSD παρέχει αρκετή απόδοση για να σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να επεξεργάζεστε βίντεο 4K γρήγορα μέσω σύνδεσης USB-C 10 Gbps. Η μετακίνηση, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ο συγχρονισμός πολλών αρχείων πολυμέσων, ειδικά εκείνων των βίντεο RAW 4K που καταλαμβάνουν πολύ χώρο, μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα. Το LaCie Rugged SSD είναι πολύ γρήγορο και διαθέτει ειδική προστασία με κωδικό πρόσβασης για να διατηρείτε τα ευαίσθητα δεδομένα σας ασφαλή στα συστήματα Windows και Mac.

Το 2TB Rugged SSD έχει επίσης δοκιμαστεί και εγκριθεί για συνεργασία με την εξαιρετικά ισχυρή κάμερα Blackmagic Pocket Cinema. Δεν χάνεται χρόνος για μεταφορά και επιταχύνεται η ροή εργασίας με άμεση αποθήκευση στον εξωτερικό SSD 2TB.

LaCie 6Big Thunderbolt 3 DAS

Το 6Big είναι η λύση μεσαίας εμβέλειας της LaCie ανάμεσα στις λύσεις 2Big και 12Big.

Το 6Big είναι μια αυτόνομη πλατφόρμα RAID έξι θέσεων που αναπτύχθηκε για να προσφέρει αποθήκευση υψηλής απόδοσης για δημιουργικούς επαγγελματίες, μειώνοντας πολύτιμο χρόνο από τις ροές εργασίας μετά την παραγωγή. Το 6Big, με επιλογές χωρητικότητας από 24TB έως 96TB, μπορεί να αποθηκεύσει πολλές ώρες RAW βίντεο, επιτρέποντάς σας να επεξεργάζεστε πολλές ροές ταυτόχρονα, ακόμη και ασυμπίεστο βίντεο δέκα και 12-bit.

Το LaCie 6Big είναι συμβατό τόσο με Windows όσο και με macOS με το LaCie RAID Manager να υποστηρίζει και τις δύο πλατφόρμες. Θα χρειαστείτε επίσης μια θύρα Thunderbolt 3.

Ανάκτηση Δεδομένων

Η LaCie γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το ψηφιακό σας υλικό. Και δυστυχώς, μπορείτε να τα χάσετε όλα σε ένα δευτερόλεπτο – από τυχαία διαγραφή αρχείων και ιούς έως κακόβουλο λογισμικό, υπερτάσεις ρεύματος, ζημιά από υγρά και πολλά άλλα. Γι αυτόν τον λόγο προσφέρει μαζί με τα προϊόντα της το Rescue Data Recovery Services με το οποίο καλύπτονται όλες οι αιτίες απώλειας δεδομένων και το ποσοστό επιτυχίας ανέρχεται στο 90%.

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie, διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης σε εγκαταστάσεις video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast, γραφικών, animation, design, CAD κ.α. Ακομα είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής, Adobe, Blackmagic Design, Sonnet, Extensis, Dell, LG κ.α.