LaCie DJI Copilot

To DJI CoPilot για drones αλλά και αυξημένη αυτονομία “εν κινήσει”

Αποθήκευση media, φωτογραφιών και βίντεο, από drone, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές κλπ. Ένας ανθεκτικός φορητός σκληρός δίσκος με ενσωματωμένη μπαταρία, οθόνη ενδείξεων, θύρα για κάρτες SD και χωρητικότητα 2 TB για χρήση και χωρίς υπολογιστή.

Ο DJI Copilot απευθύνεται σε φωτογράφους, χειριστές drone και επαγγελματίες βιντεοσκοπήσεων με σκοπό την διευκόλυνση εξωτερικών γυρισμάτων. Είναι το πρώτο προϊόν της νέας σειράς της LaCie “BOSS” – Backup On-Set Solutions που απευθύνεται σε δημιουργικούς επαγγελματίες αλλά και απαιτητικούς ερασιτέχνες. Λαμβάνει αντίγραφα αρχείων φωτογραφίας, βίντεο κλπ. με ενσωματωμένη μπαταρία, sd card reader και καλώδιο USB-C με απ’ευθείας εισαγωγή (ingest) χωρίς τη χρήση laptop, απλοποιεί την διαδικασία, διαχειρίζεται τα αρχεία και παράλληλα προσφέρει δυνατότητα φόρτισης φορητών συσκευών.

Είναι ιδανικό για να την αποθήκευση υλικού media από drone, βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές κατά την διάρκεια εξωτερικών εργασιών. Η ενσωματωμένη οθόνη  έχει ενδείξεις ολοκλήρωσης της μεταφοράς των αρχείων, διαθέσιμης χωρητικότητας και διάρκειας μπαταρίας. Επιπλέον διατίθεται η εφαρμογή Copilot BOSS app για διαχείριση του αποθηκευμένου υλικού απο smartphone ή tablet “εν κινήσει”.

ts-lacie-2tb-dji-copilot-boss-usb-31-type-c-external-hard-drive

LaCie 2big Dock Thunderbolt

Μεγάλες χωρητικότητες και συνδεσιμότητα

Η εξέλιξη της δημοφιλούς λύσης αποθήκευσης 2-bay RAID. Το LaCie 2big Dock με Thunderbolt 3, προσφέρει γρήγορες ταχύτητες και τεράστια χωρητικότητα, και καθίσταται απαραίτητο και πολυδύναμο εργαλείο για φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Ένας κομψός αλλά ισχυρός σταθμός σύνδεσης που παρέχει θύρες για τη σύνδεση άλλων συσκευών. Μέσω ενός μόνο καλωδίου, απλοποιεί και συγκεντρώνει την επιφάνεια εργασίας συνδέοντας κάρτες SD, κάρτες Compact Flash και άλλες συσκευές απευθείας με φορητό υπολογιστή. Το αποτέλεσμα είναι μια απλουστευμένη, πιο αποτελεσματική και γρήγορη ροή δημιουργικών εργασιών.

Με χωρητικότητα έως 20TB – αύξηση κατά 25% σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση – το LaCie 2big Dock προσφέρει στους επαγγελματίες αρκετό χώρο για μεγάλες βιβλιοθήκες βίντεο και φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένων έως 650 ωρών 4k 30fps footage ή 200.000 raw images. Με ταχύτητες μέχρι 440MB/s, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν μία ώρα λήψεων 4K σε ένα λεπτό. Αυτό επίσης σημαίνει σχεδόν μηδενική καθυστέρηση κατά την περιήγηση φωτογραφικών βιβλιοθηκών στο Adobe Lightroom ενώ οι κινηματογραφιστές μπορούν να επεξεργαστούν γρήγορα και ομαλά στο Adobe Premiere Pro συμπιεσμένο υλικό 4K ή HD.

4o-photonet-special-day-comart-1-lacie-2big

LaCie 6big και 12big

Υπερυψηλές ταχύτητες για εφαρμογές βίντεο

Οι σειρές αποθηκευτικών συστημάτων υψηλής απόδοσης Thunderbolt 3 με hardware RAID, 6big και 12big, είναι ιδανικές για υπερύψηλες ταχύτητες και ασφάλεια για απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο κ.α.

Με χωρητικότητα που ξεκινάει από 24ΤΒ και φτάνει έως 120ΤΒ, ταχύτητες έως 2600ΜΒ/s και RAID 5/6 αυτές οι δύο σειρές επιτρέπουν την αποθήκευση τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων από κάμερες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης.

Ενσωματώστε ώρες ακατέργαστου υλικού από μια Blackmagic Cinema Camera σε Adobe Premiere Pro σε ελάχιστο χρόνο και στη συνέχεια επεξεργαστείτε πολλαπλές ροές ProRes 422 (HQ), ProRes 4444 XQ καθώς και ασυμπίεστο HD 10-bit και 12-bit βίντεο.

Το Thunderbolt 3, με διπλάσιο βίντεο bandwidth από τον προκάτοχό του, σας επιτρέπει την αλυσιδωτή σύνδεση διπλών 4Κ οθονών ή μίας 5Κ. Με δύο 4K οθόνες, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χώρο εργασίας σας αφιερώνοντας μια οθόνη στο timeline σας και την άλλη για προεπισκόπηση 4K βίντεο, για παράδειγμα. Μπορείτε ακόμη να τροφοδοτήσετε ένα συμβατό laptop μέσω του Thunderbolt 3.

Τόσο η σειρά 6big όσο και η 12big έχουν 256ΜΒ cache, και 7200RPM Seagate enterprise-class δίσκους για εξαιρετική προσβασιμότητα, αξιοπιστία και ισχυρή απόδοση.

lacie_comart

Δωρεάν Κάλυψη ανάκτησης δεδομένων

Επιπλέον των πολυετών εγγυήσεων τα παραπάνω αποθηκευτικά συστήματα της Lacie καλύπτονται από την νέα ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων σε περίπτωση δυσλειτουργίας, περισσότερα εδώ

Δείτε τα στο eshop εδώ

Comart

O αξιόπιστος συνεργάτης σας

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie, διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης σε εγκαταστάσεις video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast, γραφικών, animation, design, CAD κ.α.

Ακομα είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής Apple, Adobe, Blackmagid Design κ.α.