Νέα σειρά πληκτρολογίων LogicKeyboard ASTRA 2

LogicKeyboard: ASTRA 2 specialized keyboards. Η Logickeyboard είναι ένας από τους κορυφαίους, πρωτοπόρους κατασκευαστές πληκτρολογίων παγκοσμίως. Ειδικεύεται σε πληκτρολόγια συντόμευσης (shortcut) και λύσεις κάλυψης πληκτρολογίων που είναι λειτουργικά, κομψά και κατασκευασμένα για μέγιστη απόδοση σε εφαρμογές 3D, Video, Audio, Graphics κ.α.

Για όλες τις συνθήκες φωτισμού

Τα νέα πληκτρολόγια ASTRA 2 με οπίσθιο φωτισμό διαθέτουν ένα κομψό μαύρο πληκτρολόγιο με επίπεδα scissor switch πλήκτρα για μια ελαφριά αλλά αποκριτική εμπειρία παιχνιδιού. Με πέντε επιλεγόμενα επίπεδα φωτισμού, το ASTRA 2 είναι η τέλεια επιλογή για όλες τις συνθήκες φωτισμού. Το πληκτρολόγιο διαθέτει διανομέα USB 3.0 για σύνδεση π.χ. ποντίκι, τηλέφωνο, Contour Shuttle ή USB dongle.

Το πληκτρολόγιο ASTRA 2 έχει σχεδιαστεί με δύο καλώδια USB. ένα γκρι για το ίδιο το πληκτρολόγιο και ένα μαύρο για τον διανομέα USB για να αποφύγετε προβλήματα με εγκαταστάσεις που απαιτούν επέκταση KVM.

Μία νέα εμπειρία πληκτρολόγησης

Επιπλέον, το ASTRA 2 διαθέτει πλήρη σειρά F πλήρους μεγέθους και πλήκτρα πολυμέσων για πλήρη έλεγχο και αποτελεσματικότητα και τέσσερα επιπλέον κουμπιά πολυμέσων. Τα μεμονωμένα κλειδιά έχουν ενισχυθεί για να είναι πιο ανθεκτικά και η εμπειρία πληκτρολόγησης έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Για να τροφοδοτήσετε το πληκτρολόγιο, πρέπει να συνδέσετε το γκρι USB port. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε το USB hub, συνδέστε τη μαύρη υποδοχή USB στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου

Τα LogicKeyboard: ASTRA 2 specialized keyboards προσφέρουν επίσης όλα τα κανονικά γράμματα, αριθμούς και ετικέτες συμβόλων που θα βρείτε σε ένα παραδοσιακό πληκτρολόγιο, μπορεί απλά να χρησιμοποιηθεί ως αντικατάσταση του. Το πληκτρολόγιο συνδέεται εύκολα και δεν απαιτεί εγκατάσταση λογισμικού. Το ASTRA 2 για PC έχει μαύρο πλαίσιο και σκούρο γκρι για Mac.

Δείτε τα στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design, Adobe, Lacie, Mobile Viewpoint και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production, post-production και broadcast.