Η Logickeyboard είναι ένας από τους κορυφαίους, πρωτοπόρους κατασκευαστές πληκτρολογίων παγκοσμίως. Ειδικεύεται σε πληκτρολόγια συντόμευσης (shortcut) και λύσεις κάλυψης πληκτρολογίων που είναι λειτουργικά, κομψά και κατασκευασμένα για μέγιστη απόδοση σε εφαρμογές 3D, Video, Audio, Graphics κ.α.

Τα προϊόντα της Logickeyboard είναι άψογα ορατά και εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη. Το επόμενης γενιάς πληκτρολόγιο της σειράς ASTRA με οπίσθιο φωτισμό σας επιτρέπει να διακρίνετε το πληκτρολόγιό σας κατά την επεξεργασία σε σκοτεινό χώρο και προσφέρει πέντε επιλεγόμενα επίπεδα φωτός, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για κάθε περιβάλλον φωτισμού.

Ιδανικά για επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, όπως επεξεργασία βίντεο, επεξεργασία εικόνας και ήχου, οπτικά εφέ, γραφικά 2D/3D /κίνησης, φινίρισμα φωτογραφιών, δημιουργία χαρακτήρων, χρωματισμό, animation, και πλήθος βοηθητικών εφαρμογών. Η Logickeyboard χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά για τη δημιουργία μιας ποικίλης σειράς πληκτρολογίων συντόμευσης που ενσωματώνονται άψογα στο περιβάλλον ενός χρήστη για εύκολη δυνατότητα plug-and-play και απόδοση παγκόσμιας κλάσης.

Τα πληκτρολόγια της Logickeyboard είναι ιδανικά για πλήθος εφαρμογών με τις κατάλληλες συντομεύσεις που θα διευκολύνουν την δημιουργικότητα και παραγωγικότητα των επαγγελματιών, ενδεικτικά:

Video

Apple Final Cut X, Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, Avid Media Composer, Avid NewsCutter, Blackmagic Design Davinci Resolve, Maxon Cinema 4D κ.α.

Audio

Adobe Audition, Apple Logic Pro X, Avid Pro Tools, Avid Sibelius κ.α.

Graphics

Adobe Illustrator, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, Maxon Cinema 4D, Capture One Pro

3D Productions

Autodesk Maya, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Maxon Cinema 4D

Η LogicKeyboard επίσης κατασκευάζει πληκτρολόγια macOS και OS PC,για ειδικές εφαρμογές, όπως Telecom Keyboards, Travel Reservation, touch-typing καθώς και για χρήστες με προβλήματα όρασης.

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production, post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200