Εξειδικευμένα πληκτρολόγια για δημιουργικούς επαγγελματίες

Logickeyboard το εργαλείο για απλοποίηση της ροής εργασίας σας!

Η Logickeyboard είναι ένας από τους κορυφαίους, πρωτοπόρους κατασκευαστές πληκτρολογίων παγκοσμίως. Ειδικεύεται σε πληκτρολόγια συντόμευσης (shortcut) και λύσεις κάλυψης πληκτρολογίων που είναι λειτουργικά, κομψά και κατασκευασμένα για μέγιστη απόδοση σε εφαρμογές 3D, Video, Audio, Graphics κ.α.

Τα νέα λειτουργικά logickeyboards Adobe Photographer & Adobe Filmmaker διαθέτουν μέχρι 200 συντομεύσεις και μπορούν να βελτιστοποιήσουν στο έπακρο τη δημιουργική σας εργασία.

Ιδανικά για όλους τους κινηματογραφιστές και τους φωτογράφους.

LogicKeyboard Adobe Photographer Astra (Mac)

Το νέο πληκτρολόγιο LogicKeyboard Adobe Photographer Astra για Mac είναι το νέο διπλό πληκτρολόγιο προσαρμοσμένο ειδικά για φωτογράφους. Λειτουργεί με τις δύο πιο δημοφιλείς εφαρμογές φωτογραφιών Adobe – Photoshop CC και Lightroom CC – παρέχοντας όλες τις συντομεύσεις που χρειάζεστε στο ίδιο πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο Adobe Photographer  διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών και έχει όλες τις βασικές συντομεύσεις διαθέσιμες στα χέρια σας.

LogicKeyboard Adobe Filmmaker Astra (Mac)

200 συντομεύσεις για τα Adobe Premiere Pro και Adobe After Effects – όλα σε ένα απλό πληκτρολόγιο! Με το πληκτρολόγιο 2 σε 1, σχεδιασμένο για επεξεργαστές βίντεο και δημιουργούς ταινιών, που συνεργάζεται με τα Adobe Premiere Pro και Adobe After Effects, οι δημιουργοί μπορούν εύκολα να αλλάζουν μεταξύ των εφαρμογών επεξεργασίας και να έχουν όλες τις συντομεύσεις που χρειάζονται.

Δείτε τα στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production, post-production και broadcast.