Η Markzware, με έδρα την Καλιφόρνια αναπτύσσει λογισμικά για προβολή αρχείων, μετατροπές και λύσεις ελέγχου ποιότητας για την παγκόσμια βιομηχανία γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και εκδόσεων από το 1992. Σήμερα, η Markzware επεκτείνει τη σειρά των οικονομικά προσιτών εργαλείων μετατροπής και προετοιμασίας δεδομένων όπως QuarkXPress to Adobe InDesign Converter, InDesign to QuarkXPress Converter, Adobe PDF to DTP Converter. Η ευκολία στη χρήση, τα χαρακτηριστικά ποιότητας και η καθημερινή μείωση του φόρτου εργασίας αποτελούν βασικούς παράγοντες σχεδιασμού.

Τα προϊόντα της Markzware με μία ματιά:

Q2ID Converter: plugin InDesign μετατροπής εγγράφων QuarkXPress σε έγγραφα Adobe InDesign

ID2Q Converter: γρήγορη, εύκολη και προσιτή μέθοδος μετατροπής αρχείων Adobe InDesign σε αρχεία QuarkXPress.

PDF2DTP Converter: plugin InDesign για την μετατροπή και μετακίνηση περιεχομένου PDF σε επεξεργάσιμη μορφή μέσα στο Adobe InDesign.

FlightCheck: αυτόνομη εφαρμογή macOS ελέγχου εγγενών (native) και PDF αρχείων σχετικά με την ποιότητα εκτύπωσής τους. Ιδανική για επαγγελματίες στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης, dtp και των εκδόσεων.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Markzware εδώ

Η Comart είναι επίσημος μεταπωλητής της Markzware με εμπειρία σε επαγγελματίκες εφαρμογές DTP και παραγωγικές μονάδες γραφικών τεχνών, δημιουργικού, σελιδοποίησης, εκτυπώσεων, εκδόσεων, εφημερίδες, περιοδικά, web publishing κλπ.