Ιδανική Συσκευή για λήψη και απόδοση Διαλέξεων

Το νέο Monarch LCS είναι μία αξιόπιστη, αυτόνομη, απλή συσκευή που μπορεί να ενταχθεί σε οποιοδήποτε ανοιχτό Video Management System (VMS) ή Lecture Management System (LMS). Σας επιτρέπει να ορίσετε εύκολα προφίλ για ζωντανή ροή και ηχογραφημένες διαλέξεις μέσω της ανάμειξης του υλικού της κάμερας και της παρουσίασης από πηγές SDI και HDMI. Μόλις ρυθμιστεί, αυτή η ευέλικτη συσκευή με κωδικοποίηση H.264, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα με το απλό πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας.

Ποικίλοι τρόποι λειτουργίας

Ξεχάστε τις σύνθετες συσκευές ελέγχου! Το Monarch LCS προσφέρει Switcher mode. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να ρυθμιστεί για να συλλάβει και να παραδώσει το περιεχόμενο, όπως παρουσιάσεις και σεμινάρια σε πολλά, διαφορετικά, ελκυστικά layouts.

Viewer Defined Layouts

Αξιοποιήστε την συμμετοχή του κοινού σας με την παροχή του ελέγχου των layouts στα χέρια τους.  Η συγχρονισμένη ροή ή εγγραφή των διπλών εισόδων του Monarch LCS είναι ανεκτίμητης αξίας όταν χρησιμοποιείται για  τέτοιες ενέργειες. Ευθυγραμμίζοντας τις εισόδους του βίντεο, ο θεατής μπορεί απρόσκοπτα να αλλάξει στην προτιμώμενη διάταξη του, διατηρώντας παράλληλα απόλυτα συγχρονισμένα τον ήχο και το βίντεο.

Εύκολη Λειτουργία

Το Matrox Monarch LCS μπορεί να ελεγχθεί και να ρυθμιστεί μέσω του Monarch LCS Command Center χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή του δικτύου που υποστηρίζει μια τυποποιημένη εφαρμογή περιήγησης στο Web, όπως ένα tablet.

Εύκολη Ενσωμάτωση

Το Monarch LCS έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε περιβάλλοντα δικτύου. Διευκολύνει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε υπάρχουσες υποδομές, όπως το OpenCast VMS και το Moodle LMS software.

Επίσης το Monarch LCS της Matrox μεταξύ των πολλών δυνατοτήτων του, μπορεί να παρέχει πολλαπλές επιλογές προορισμού κατά τη ροή ή την εγγραφή, να υποστηρίξει παραγωγές με δύο πηγές βίντεο HDMI ή μία SDI και μία HDMI, να ορίσει τα πλαίσια συγχρονισμού μεταξύ των εισόδων, να σας δώσει προεπισκόπηση της εξόδου της ζωντανής παραγωγής και απομακρυσμένη διαχείριση της συσκευής σας!

Δείτε το στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Matrox Video. Ακόμα είναι Authorized Reseller Adobe, Blackmagic Design, LaCie κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για video, web streaming, new media, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast και γραφικών.