Η Matrox Video είναι κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων και εξαρτημάτων βίντεο για τις αγορές μετάδοσης και πολυμέσων, ζωντανής ψυχαγωγίας και AV/IT.

Δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα με ανώτερη υποστήριξη, επιτρέποντας στους χρήστες να αξιοποιήσουν τη δύναμη του βίντεο για να ψυχαγωγήσουν, να επικοινωνήσουν και να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις.

Τα προϊόντα hardware και software Matrox Video αναπτύσσονται για ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών, των μέσων ενημέρωσης, της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης, των οίκων λατρείας, της ιατρικής, του στρατού και της άμυνας, του ελέγχου διαδικασιών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, της ασφάλειας και των μεταφορών.

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές, επεκτάσεις KVM, ελεγκτές video wall και προϊόντα broadcast development.

Matrox Video ΜΑΧ

Η σειρά προϊόντων MXO2 με ή χωρίς τεχνολογία ΜΑΧ (Matrox MAX για ταχύτατο MPEG-4/H.264 encoding) προσφέρουν στον επαγγελματία και ερασιτέχνη του βίντεο μεγάλη ποικιλία σε HD και SD ροές εργασίας με Final Cut Studio, Adobe Creative Suite 5, Avid Media Composer καθώς και υποστήριξη για τα περισσότερα industry standard codecs. Επιπλέον είναι κατάλληλα για φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές, Mac ή PC.

H Comart είναι Authorized Reseller και Authorized On-line Reseller της Matrox με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα στα συγκεκριμένα προϊόντα.

Matrox Video

Σχετικά άρθρα