Αυτόματη κάλυψη αγώνων

Η Mobile Viewpoint πρόσθεσε νέα χαρακτηριστικά πολυλειτουργικότητας στη σουίτα παραγωγής IQ Sports All-in-One. Η προσθήκη δύο νέων πανοραμικών καμερών στη σουίτα, αυξάνει την ευελιξία και επιτρέπει στους παραγωγούς να καταγράψουν πολλαπλές λήψεις για βελτιωμένη αθλητική κάλυψη – αφαιρώντας την ανάγκη για πλήρεις σουίτες και ομάδες παραγωγής σε ζωντανές αθλητικές διοργανώσεις. Η προσθήκη πολλαπλών καμερών βελτιώνει την παραγωγή, προσελκύει την προσοχή σε βασικές στιγμές ενός παιχνιδιού και παρέχει μια εμπειρία βίντεο υψηλής ποιότητας. Η λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης του IQ Sports Producer (“AI”) σημαίνει επίσης ότι μπορούν να δημιουργηθούν πιο συναρπαστικά και δελεαστικά αθλητικά κλιπ μέσω αυτόματων στιγμιότυπων και περιλήψεων.

Η IQ Sports Producer σουίτα της Mobile Viewpoint μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή και ροή αθλητικών εκδηλώσεων από οποιαδήποτε τοποθεσία. Καταργεί την ανάγκη εγκατάστασης ακριβών καμερών  και παραγωγής σε αθλητικούς χώρους και δεν χρειάζεται εξειδικευμένο συνεργείο φωτογραφικών μηχανών ή σκηνοθέτη.

Στάθερη κάμερα 180°

Η IQ Sports Producer αποτελείται από μια  32MP κάμερα 180° σταθερής θέσης, που μπορεί να καλύψει ένα ολόκληρο πεδίο παιχνιδιού. Η λύση διαθέτει τώρα δύο επιπλέον πανοραμικές κάμερες, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν στις γραμμές της περιοχής πέναλτι ενός πεδίου, για να βελτιωθεί η κάλυψη. Οι πρόσθετες κάμερες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καταγράψουν περισσότερες λεπτομέρειες σε ολόκληρο το πεδίο παιχνιδιού ή στιγμές που δεν είναι αναπόσπαστες σε παιχνίδι ή αγώνα – για παράδειγμα, εστιάζοντας στους οπαδούς και τους θεατές, τους προπονητές ή τους τραυματισμούς – που σημαίνει ότι η σταθερή κάμερα θα συνεχίσει να καλύπτει το κύριο παιχνίδι. Οι κάμερες χρησιμοποιούν το AI για να παρακολουθούν παίκτες, μπάλες ή άλλα αντικείμενα κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού παιχνιδιού.

Με την σουίτα IQ Sports Producer, οι αθλητικοί σύλλογοι μπορούν να καταγράψουν και να προβάλουν ζωντανά παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται μεγάλη ομάδα παραγωγής και ειδικές εγκαταστάσεις – επιτρέποντάς τους να κατέχουν και να διαχειρίζονται το δικό τους υψηλής ποιότητας περιεχόμενο με οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Comart

H Comart είναι Επίσημος Μεταπωλητής της Mobileview Point, Quantum Storage, Vizrt Graphics, Broadview Traffic System, Octopus Newsroom κ.α., εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller των Apple, Lacie, Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.