Συστήματα ασύρματης μετάδοσης 3G/4G/5G Mobile Viewpoint

H Mobile Viewpoint αποτελεί κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων ασύρματης αναμετάδοσης (wireless links) 3G/4G/5G για εξωτερικές μεταδόσεις, αθλητικά, ειδήσεις, εκδηλώσεις κλπ. Κορυφαίοι broadcasters και η EBU εμπιστεύονται την ποιότητα των ασύρματων links της Mobile Viewpoint για τα μοναδικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν όπως:

  • Κορυφαία ποιότητα H264, H265
  • Bonding 8 ή 4 κάρτες 3G/4G + Ethernet + WiFi
  • Δυνατότητα καταγραφής σε SSD
  • Πολύ χαμηλή καθυστέρηση
  • Τοποθέτηση σε κάμερα ή σε σακίδιο πλάτης με μπαταρία
  • Τοπική και απομακρυσμένη (web-based) διαχείριση
  • IFB ή επιστροφή ήχου με καθυστέρηση λιγότερη από 1s

Διαχείριση ροών βίντεο με το LinkMatrix

Το LinkMatrix είναι το κέντρο ελέγχου και διαχείρισης για τη δημιουργία, διαχείριση και παρακολούθηση των ροών βίντεο με χαμηλό κόστος. Η κύρια λειτουργία του LinkMatrix είναι η σύνδεση πηγών βίντεο με αποκωδικοποιητές TS όπως IRD ή πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook. Χρησιμοποιεί transcoding που βασίζεται στο cloud για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση μεταξύ οποιασδήποτε πηγής και οποιουδήποτε προορισμού ροής.

Nέο GUI και βελτιωμένες δυνατότητες

Η Mobile Viewpoint αναβάθμισε την χρηστικότητα του LinkMatrix με ένα νέο GUI και βελτιωμένες δυνατότητες. Περιλαμβάνεται άμεση ενημέρωση των ρυθμίσεων, προβολή Livematrix και συναρτήσεις προγραμματισμού για ροή κοινωνικών μέσων που αφορά κυρίως τα προϊόντα IQSport, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για κανονικούς κωδικοποιητές WMT.

Μαζί με την χρηστικότητα βελτιώθηκε επίσης η επεκτασιμότητα του LinkMatrix. Τα συστήματα backend του LinkMatrix, όπως η βάση δεδομένων, μετακινούνται στο cloud και επεκτείνεται η διεπαφή. Η ρύθμιση έχει ρυθμιστεί ώστε να είναι πιο επεκτάσιμη, πιο ανθεκτική και μπορεί να ανακατευθύνει τις μονάδες WMT σε ένα LinkMatrix set-up στην περιοχή.

Cloud based λειτουργικότητα

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας της Mobile Viewpoint να κάνει το LinkMatrix πιο επεκτάσιμο και cloud based είναι η χρήση τυχαίων αριθμών IP για τις διεπαφές του LinkMatrix. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρήστης έχει συγκεκριμένους κανόνες firewall για το playout ή τους servers θα πρέπει να τους ενημερώσει ανάλογα.

Comart

H Comart είναι Επίσημος Μεταπωλητής της Mobileview Point, Quantum Storage, Vizrt Graphics, Broadview Traffic System, Octopus Newsroom κ.α., εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller Lacie, Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.