Η Mobile Viewpoint ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει διαδικτυακές παρουσιάσεις των προϊόντων της καθώς η έκθεση της IBC που θα τα φιλοξενούσε, ακυρώθηκε.

Θα κλειστούν ραντεβού για συνεδρίες one-on-one με άτομα που ενδιαφέρονται για μια συζήτηση για τις ανάγκες τους για ζωντανή ροή OB, φορητούς κωδικοποιητές και τα AI προϊόντα, οποιαδήποτε μέρα, μεταξύ 21 και 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Εικονικό περίπτερο

Στο εικονικό περίπτερο θα παρουσιαστεί η σειρά των φορητών και σταθερών κωδικοποιητών, καθώς και τα προϊόντα AI για απομακρυσμένη αθλητική παραγωγή και αυτοματισμό στούντιο χωρίς την ανάγκη συνεργείου. Οι καινοτόμοι κωδικοποιητές της Mobile Viewpoint που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξωτερική μετάδοση και απομακρυσμένη παραγωγή, είναι πιθανώς οι πιο προηγμένοι φορητοί H265 κωδικοποιητές που διατίθενται σήμερα με υποστήριξη για πολλαπλές κάμερες σε έναν μόνο κωδικοποιητή, 5G, 4K και άλλες λειτουργίες όπως έλεγχος RCP, IFB και πολλαπλές επιστροφές βίντεο.

Πλατφόρμα παραγωγής IQ με τεχνολογία AI

Η σειρά IQ της πλατφόρμας παραγωγής με τεχνολογία AI περιλαμβάνει το IQ-SP που μπορεί να δημιουργήσει και να υποστηρίξει μια επαγγελματική αθλητική παραγωγή αλλά και μία παραγωγή στούντιο χωρίς την ανάγκη ενός συνεργείου επι τόπου.

Κάθε πρωί η παρουσίαση θα ξεκινάει με ένα σύντομο διαδικτυακό σεμινάριο soundbite 20 λεπτών που θα είναι ανοιχτό σε όλους με διαφορετικό θέμα κάθε μέρα:

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 – Post- IBC Kick off
Νέες ΑΙ ανακοινώσεις και τα νέα προϊόντα του 2020

10:30 ΠΜ CET (CET)
16:00 μ.μ. (CET)

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 – Remote and Home production; Trolley Live & vPilot 

10:30 π.μ (CET)
16:00 μ.μ. (CET)

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 – Demo Tour του Mobile Viewpoint Encoder

Τι καθιστά το Mobile Viewpoint καλύτερο στην κατηγορία του

10:30 π.μ. (CET)
16:00 μ.μ. (CET)

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 – IBC Accelerator Program Solution
New Innovations of 5G coupled with AI

10:30 π.μ. (CET)
16:00 μ.μ. (CET)

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 – AI based sports production
IQSP – Opening up live streaming of sports for training, youth games and grass roots sports  

10:30 π.μ. (CET)
16:00 μ.μ. (CET)

Το πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων διατίθεται επίσης στον ιστότοπό:
https://www.mobileviewpoint.com/news/86/let%27s-meet-online%21-join-our-upcoming-webinars

Είναι επίσης δυνατό να προγραμματίσετε συναντήσεις μεταξύ 21-25 Σεπτεμβρίου με τη χρήση του διαδικτυακού ημερολογίου της Mobile Viewpoint, αλλά και να μας καλέσετε στο 210 3416200 για προγραμματισμό παρουσίασης.

Comart

H Comart είναι Επίσημος Μεταπωλητής της Mobileview Point, Quantum Storage, Vizrt Graphics, Broadview Traffic System, Octopus Newsroom κ.α., εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller Lacie, Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.