Η Mobile Viewpoint είναι γνωστή παγκοσμίως για την σχεδίαση και πώληση WMT φορητών πομπών για χρήση σε ένα εύρος επαγγελματικών υπηρεσιών live streaming.

Professional Live Streaming

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής, όπου πολλοί δημοσιογράφοι, reporters και παρουσιαστές αναγκάζονται να εργαστούν από το σπίτι, η λύση Trolly Live σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αποτελέσει μία αυτόνομη μονάδα κάμερας με όλη τη λειτουργικότητα που απαιτείται για την υλοποίηση ενός επαγγελματικού live stream από οπουδήποτε.

Το Trolly Live αποτελεί μία καινοτομία, όπου κάμερα και κωδικοποιητής εμπεριέχονται σε μία φορητή μονάδα με πολύ εύκολο set-up και λειτουργία. Είναι στην πραγματικότητα ένα επαγγελματικό studio, φορητό σύστημα all-in-one. Ολοκληρώνεται με μία οθόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιστροφή του video, ή για την εμφάνιση του autocue με δυνατότητα IFB. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρόφωνο off-the-shelf ή να το προμηθευτείτε προαιρετικά.

Webcast to social media

Το Trolly Live μπορεί να παρέχει live streaming είτε απευθείας ως διαδικτυακή μετάδοση (web cast), για παράδειγμα απευθείας στα social media, είτε με έναν αποκωδικοποιητή που είναι εγκατεστημένος στο κέντρο μετάδοσης. Με αυτόν τον τρόπο καθίσταται δυνατή η υποστήριξη ροών εργασίας ζωντανής μετάδοσης όπου απαιτείται HD-SDI στο άκρο της λήψης, κάτι που συνήθως είναι απαραίτητο για ειδησεογραφικά και άλλα προγράμματα, όταν πρέπει ο απομακρυσμένος παρουσιαστής να βγει ζωντανά στον αέρα κατά την τηλεοπτική μετάδοση.

Ο ενσωματωμένος κωδικοποιητής H.265 παρέχει live stream από την κάμερα είτε απευθείας μέσω wired LAN σύνδεσης και Wi-Fi, είτε από την επιλογή υποστήριξης πολλαπλών 4G δικτύων μέσω των ενσωματωμένων modems. Υποστηρίζει επίσης την αξιοποίηση όλων των συνδέσεων ως μία ενιαία σύνδεση για περισσότερη αξιοπιστία και καλύτερο bandwidth.

Linkmatrix remote access & control

Η διαχείριση εξ’αποστάσεως είναι εφικτή μέσω του portal διαχείρισης Linkmatrix της Mobile Viewpoint, το οποίο διατίθεται δωρεάν στους χρήστες. Με το Linkmatrix είναι δυνατή η διαμόρφωση της μονάδας και το set up των προορισμών με λειτουργία από οπουδήποτε στον κόσμο. Η κάμερα του φορητού συστήματος είναι PTZ, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να ελεγχθεί εξ’ αποστάσεως αναλόγως των αναγκών.

Webminars for all

Η Mobile Viewpoint πραγματοποιεί μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) “soundbite” συμπεριλαμβανομένου ενός την 14η Απριλίου 2020 με τίτλο “Καλύτερες Πρακτικές και Ευκαιρίες για την απομακρυσμένη παραγωγή και το live streaming στην εποχή του COVID-19” (“Best Practices and opportunities of remote production and live streaming in current COVID-19 times”) που θα περιλαμβάνει μία επισκόπηση του Trolly Live καθώς και συζήτηση σχετικά με τις Mobile App της εταιρείας για τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones). Παρακαλώ μη διστάσετε να κάνετε την εγγραφή σας 10.30πμ CET και 4μμ CET.

Comart

H Comart είναι Επίσημος Μεταπωλητής της Mobileview Point, Quantum Storage, Vizrt Graphics, Broadview Traffic System, Octopus Newsroom κ.α., εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller των Apple, Lacie, Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.