Αυτόματη, ‘Εξυπνη, Αποτελεσματική, Ζωντανή Μετάδοση

Το αυτοματοποιημένο VPilot Studio της Mobile Viewpoint επιτρέπει στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να δημιουργήσουν εντελώς αυτοματοποιημένο, ζωντανό προγραμματισμό ειδήσεων. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λογισμικό Virtual Director της Mobile Viewpoint καταγράφει με ζωντάνια και ακρίβεια κάθε συνέντευξη ή παραγωγή ειδήσεων. Με αυτήν την υπερσύγχρονη λύση, δεν χρειάζεται πλέον εικονολήπτης ή σκηνοθέτης.

Το VPilot χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό στατικών και PTZ καμερών σε συνδυασμό με ένα πακέτο λογισμικού, το οποίο ενσωματώνει λογισμικό Autopointer και Virtual Director. Η πλατφόρμα VPilot χρησιμοποιεί αλγόριθμους AI που μεταβάλλουν και ελέγχουν αυτόματα τις κάμερες PTZ αναλύοντας τις 3D εικόνες  και τα ηχητικά σήματα στο τηλεοπτικό στούντιο. Στην προεπιλεγμένη διαμόρφωση, το VPilot υποστηρίζει 7 SDI/camera inputs και έως 30 κανάλια ήχου βάσει των Ravenna/AES67/Dante.

Αναγνώριση εικόνας και φωνής

Το VPilot υποστηρίζει την αυτόματη εισαγωγή ετικετών με βάση την αναγνώριση εικόνας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να επισημάνει αυτόματα ποιος έχει τον λόγο και ποιός προστίθεται σε μια συνομιλία. Επίσης, έχει προστεθεί αναγνώριση φωνής για την ενεργοποίηση της αυτόματης εμφάνισης των επικαλύψεων με βάση το ποιός, για παράδειγμα, συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή ειδήσεων.

Οικονομικά αποδοτικό για μεγάλες και μικρές παραγωγές

Το VPilot διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις: NewsPilot και StreamPilot. Το NewsPilot είναι το πιο κατάλληλο για χρήση σε στούντιο καθώς και για ζωντανή κάλυψη ειδήσεων και παρέχει . τρεις κάμερες PTZ.

Το StreamPilot διαθέτει μία κάμερα και απευθύνεται σε δημοσιογράφους, bloggers, ραδιοφωνικούς σταθμούς και διοργανωτές εκδηλώσεων, για να υποστηρίξει την παραγωγή ζωντανών εκδηλώσεων και συνεντεύξεων. Και οι δύο εκδόσεις περιλαμβάνουν το Automated Studio control box το οποίο συνοδεύεται από το Virtual Director, το λογισμικό μεταγωγής και μια μηχανή γραφικών που είναι προεγκατεστημένη και έτοιμη για χρήση.

VPanel: Αυτοματοποίηση των παραγωγών

Το VPanel είναι ένα αυτοματοποιημένο κουτί ελέγχου στούντιο που υποστηρίζει την απρόσκοπτη και πλήρη αυτοματοποίηση των παραγωγών στούντιο. Επιτρέπει στον χρήστη να “εκπαιδεύσει” το σύστημα με χειροκίνητη κατεύθυνση και να καθιστά δυνατή την παρέμβαση όταν μία λήψη δεν αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρέχει επίσης πλήρη έλεγχο της λειτουργικότητας – η οποία μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή, από τον παρουσιαστή ή τον χειριστή – και υποστηρίζει την εναλλαγή σε λήψεις εξωτερικού χώρου, συνδέσεις Skype και άλλες ροές βίντεο, καθώς και επικάλυψη βίντεο και γραφικών.

LinkMatrix: Διαχείριση και έλεγχος ροών online

Όλα τα προϊόντα της Mobile Viewpoint συνοδεύονται από την πλατφόρμα LinkMatrix. Το LinkMatrix επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν το ίδιο θέμα σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών Social Media και των ιδιωτικών CDN. Με τη Linkmatrix, οι broadcasters μπορούν να ελέγχουν και να διαχειρίζονται όλες τις συσκευές WMT και τις συνδέσεις τους.

Σχεδιασμός & Switch Feeds Online

Το LinkMatrix μπορεί να αναβαθμιστεί για να συμπεριλάβει την πρόσβαση στο LinkMix, ένα κέντρο εναλλαγής και αναπαραγωγής σε πραγματικό χρόνο. Το LinkMix επιτρέπει στους κατόχους περιεχομένου να δημιουργήσουν ένα πλήρες διαδίκτυο με δυνατότητα ζωντανής εναλλαγής. Λειτουργίες όπως η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής επιτρέπουν την πλήρη παραγωγή καναλιών IPTV. Περιλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα προσθήκης leader, επικαλύψεων, ticker tapes και εισαγωγή διαφημίσεων.

Comart

H Comart είναι Επίσημος Μεταπωλητής της Mobileview Point, Quantum Storage, Vizrt Graphics, Broadview Traffic System, Octopus Newsroom κ.α., εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller Lacie, Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.