Η ιδανική λύση για παροχή εκπαίδευσης, προσομοίωσης ή μετάδοσης ιατρικού έργου (επεμβάσεων, θεραπευτικών συνεδριών κλπ) σε νοσοκομεία, ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, επαγγελματίες υγείας και γενικά το χώρο της ιατρικής εκπαίδευσης και υγειονομικής περίθαλψης.

Το MULTICAM INSITU είναι ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας για οπτικοακουστική κάλυψη, προβολή ή μετάδοση με ένα τετραπλό σύστημα βίντεο (3 κάμερες PTZ + αισθητήρες δεδομένων και γραφικών ζωτικών ενδείξεων, μέσω εισόδου DVI). Ανάλογα με την διάρκεια και τις ανάγκες της εκπαίδευσης, ο χειριστής επιλέγει μια συγκεκριμένη ομάδα ρυθμίσεων για την λειτουργία των καμερών και του υπόλοιπου συστήματος (προεπιλογές στις κάμερες κλπ).

Μόλις αρχίσει η συνεδρία (με την ικανότητα να καταγράφει και να μεταδίδει ζωντανά), ο εκπαιδευτής μπορεί να προσθέσει δείκτες που θα αντιστοιχούν στις ενέργειες του εκπαιδευόμενου.

Με την λήξη της «συνεδρίας» το σύστημα μεταβαίνει σε κατάσταση αναφοράς (debriefing mode), ένα interface παρόμοιο με χρονολόγιο ώστε να μετακινηθεί άμεσα ανάμεσα στους δείκτες που συμπληρώθηκαν κατά την διάρκεια της προσομοίωσης (καρδιακές μαλάξεις, αιμάτωση, απινίδωση …).

Ο χειριστής μπορεί άμεσα να αναπαραγάγει την ακολουθία και να αναλύσει τα γεγονότα για την αποτελεσματικότερη κατάρτιση των εκπαιδευομένων.

  • Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση
  • Διαισθητικό interface
  • 3 κάμερες + αισθητήρες δεδομένων
  • Άμεσος απολογισμός και δείκτες πλοήγησης

insitu_debriefing

Διάταξη των καμερών υπό διαφορετικές γωνίες λήψης

Δυνατότητα διαμόρφωσης διαφορετικών σεναρίων εκμάθησης. Κάθε κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένες περιοχές.

Συνεχής απεικόνιση όλων των ροών βίντεο (3 κάμερες + αισθητήρες δεδομένων), που επιτρέπει την εστίαση του εκπαιδευτή σε μία συγκεκριμένη γωνία και εστίαση λήψης, ανάλογα με το από πού λαμβάνει την καλύτερη εικόνα για να κρίνει τις αναλυόμενες ενέργειες.

Εισαγωγή δεικτών “tags” πλοήγησης

Το INSITU παρέχει πρόσβαση σε ένα σύνολο προσαρμοσμένων δεικτών για κάθε είδος εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, με ένα μόνο κλικ προστίθεται ένας δείκτης που προσδιορίζει και την ενέργεια του κάθε εκπαιδευόμενου. Ο εκπαιδευτής μπορεί να παραμείνει αφοσιωμένος στο παιδαγωγικό του έργο καθώς δεν απαιτείται καμία άλλη χειροκίνητη λειτουργία από το σύστημα.

Δυνατότητα για ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου η ανέβασμα σε YouTube κλπ.

To Multicam Insitu είναι συμβατό με όλες τις πλατφόρμες βίντεο.

insitu_presets-1

Comart AE τηλ. 210 3416200

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Multicam, Blackmagic Design, της Apple κ.α. και διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις κάλυψης εκπαιδεύσεων, εκδηλώσεων, συνέδριων, video, post και broadcast.