Καλώς ήλθατε στον κόσμο του NDI

Οι τεχνολογικές εξέλιξεις στο software, τους υπολογιστές και τα δίκτυα αλλάζουν τον τρόπο παραγωγής περιεχομένου βίντεο. Το NDI video-over-IP αποτελεί το πιο διαδεδομένο πρότυπο IP παγκοσμίως. Η Διασύνδεση Συσκευών Δικτύου (NDI) είναι ένα πρότυπο που επιτρέπει τη μετάδοση και ροή βίντεο με πολύ χαμηλή καθυστέρηση μέσω IP δικτύων.  Το σήμα NDI περιλαμβάνει όχι μόνο βίντεο σε HD, UHD ή 4K μορφές, αλλά και ασυμπίεστο πολυκαναλικό ήχο μαζί με όλα τα μεταδεδομένα. Επίσης μέσω NDI είναι δυνατός ο έλεγχος καμερών PTZ.

Το NDI εκμεταλλεύεται τη δύναμη των υποδομών σε λογισμικό, υπολογιστές και δίκτυα για να κάνει τη δημιουργία και την κοινή χρήση βίντεο προσβάσιμη και διασκεδαστική. Η τεχνολογία NDI καθιστά το βίντεο μέρος κάθε δικτύου υπολογιστών, από εγκαταστάσεις πληροφορικής έως περιβάλλοντα κινητής τηλεφωνίας και έχει αλλάξει την εικόνα – δίνοντας σε όλους πρόσβαση σε εύχρηστα βίντεο υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό που διαθέτουν σήμερα.

Όλος ο κόσμος μετατρέπεται σε στούντιο

Το NDI είναι ο μόνος μεταφορέας και κωδικοποιητής βίντεο-over-IP που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε απομακρυσμένες, cloud ή υβριδικές παραγωγές.

Το NDI 5 καταρρίπτει τα όρια στην ζωντανές παραγωγές. Σε οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε τοποθεσία, το NDI είναι το μόνο πρωτόκολλο video-over-IP που είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για τον σύγχρονο “mobile” κόσμο μας.

Απλό, επεκτάσιμο και γρήγορο. Οι ροές εργασίας που συνδέονται με NDI εξοικονομούν χρόνο και μειώνουν το κόστος.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εργαλεία NDI για Mac και Windows εδώ: NDI.TV

H Comart προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις NDI. Ακολουθεί μια επιλογή από τους κατασκευαστές Kiloview, AJA και Datavideo:

Kiloview NDI-Bundle

16 port SDI/NDI Μετατροπέας. Το πακέτο Kiloview NDI περιλαμβάνει το Πλαίσιο 3U RU03, κάρτες 16x Kiloview REN-01 και 2 μονάδες τροφοδοσίας. Οι είσοδοι 16x SDI 3G μπορούν να μετατραπούν σε NDI HX 1.0 και 2.0.

Kiloview N30 12G-SDI Codec

Το Kiloview N30 υποστηρίζει έως και 12G-SDI ως κωδικοποιητής ή 12G-SDI ως αποκωδικοποιητής.

Kiloview N40 4k HDMI Codec

Το Kiloview N40 για NDI υποστηρίζει έως και UHDp60 ως κωδικοποιητής ή UHDp60 ως αποκωδικοποιητής.

Kiloview U40 4K NDI Encoder

Το Kiloview U40 είναι ένας μετατροπέας UHD HDMI σε NDI. Μετατρέπει οποιαδήποτε κάμερα σε κάμερα NDI.

AJA BRIDGE NDI 3G. Το high-end προϊόν στον κόσμο του NDI

Το AJA BRIDGE NDI 3G είναι ένας μετατροπέας υψηλής ποιότητας HD και 4K/UltraHD. Μπορείτε να μετατρέψετε SDI σε NDI και NDI σε SDI. Η μονάδα έχει μικρό μέγεθος 1U. Το AJA BRIDGE NDI 3G εγγυάται εξαιρετική ποιότητα μετατροπής.

Datavideo PTC-280NDI. 4K NDI PTZ camera

  • 4K(UHD) PTZ Kamera with 1/2.5” CMOS
  • 12x Optical Zoom, 16x Digital Zoom 3G-SDI x1
  • HDMI 2.0 x1 (4K 50/59.94/60p) Output
  • HEVC and H.264 Encoding

Dual Stream (4K30p + 720p30, Bitrate: 32Kbps ~ 50Mbps) with NDI|HX / PoE

Datavideo PTC-140NDI. NDI PTZ camera

  • Full HD PTZ Kamera with 1/2.8 Zoll CMOS Sensor 20x Opt. Zoom
  • Zoom H.264/H.265 Encoding

RTSP + RTMP Protocols and NDI|HX IO

Δείτε όλα τα άρθρα μας για Video & Broadcast

Comart: Λύσεις για τον δημιουργικό επαγγελματία

H Comart διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης σε εγκαταστάσεις video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast, γραφικών, animation, design, CAD κ.α. Ακομα είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής, Adobe, Blackmagic Design, LaCie, Sonnet, Extensis, Dell, LG κ.α.