Η Blackmagic Design ανακοίνωσε 2 νέα control panels για DaVinci Resolve

Η επαγγελματική επεξεργασία βίντεο μέσω του DaVinci Resolve έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής. Γι αυτόν τον λόγο σχεδιάστηκαν τα νέα Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini, Micro Panels, δύο νέα control panels για το DaVinchi Resolve ώστε να επιτρέπεται η ανάμιξη των ροών εργασίας κατά τη διόρθωση των χρωμάτων με τις αντίστοιχες ροές εργασίας κατά το μοντάζ.

Τα νέα DaVinci Resolve Micro Panel και DaVinci Resolve Mini Panel είναι επαγγελματικες επιφανείες ελέγχου που διαθέτουν 3 εξαιρετικής ποιότητας σταθμισμένα trackballs υψηλής ανάλυσης, μηχανικά κουμπιά ελέγχου ακριβείας, φωτιζόμενα πλήκτρα και πολλά άλλα.

Στην επαγγελματική επεξεργασία βίντεο υπάρχουν τρεις ροές εργασίας που απαιτούν υποστήριξη. Η πρώτη, που αφορά του επαγγελματίες που εργάζονται αποκλειστικά σε color correction suites,  υποστηρίζεται εξαιρετικά από το μεγάλο DaVinci Resolve Advanced Panel. Η δεύτερη αφορά τα συστήματα επεξεργασίας που αλλάζουν μεταξύ μοντάζ και χρώματος, και η τρίτη είναι για τους επαγγελματίες που πρέπει να κάνουν μοντάζ και χειρισμό του χρώματος ταυτόχρονα. Η ομάδα ανάπτυξης και σχεδίασης της Blackmagic Design κλίθηκε να επιλύσει τα δύο τελευταία θέματα που αφορούν στο μοντάζ, καθώς και το θέμα της ποιότητας.

Υψηλή ποιότητα, μικρό μέγεθος

Κανένας πδεν θέλει έναν «φθηνό» χαμηλής ποιότητας control panel επειδή εργάζεται πάνω του πολλές ώρες κάθε μέρα. Ενώ υπάρχουν φθηνά πάνελ στην αγορά, αυτό που χρειάζονται οι πελάτες είναι ένα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας πάνελ που να είναι μικρότερο σε μέγεθος και να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τους. Επίσης, τα μικρότερα πάνελς είναι εύκολο να μεταφερθούν και επιτρέπουν στους freelancers να έχουν το δικό τους πάνελ καθώς κινούνται μεταξύ συστημάτων και θέσεων εργασίας σε διάφορες εταιρείες. Γι αυτό, μία από τις πιο σημαντικές πτυχές στα νέα Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini και Micro Panels είναι η ποιότητα και η αντοχή.

DaVinci Resolve Micro Panel

Το μικρότερο DaVinci Resolve Micro Panel δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και τροφοδοτείται από τη σύνδεση USB. Είναι ιδανικό για τοποθέτηση δίπλα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή, ώστε ο χειριστής να μπορεί εύκολα να κινηθεί μεταξύ του πληκτρολογίου και του πάνελ, επιτρέποντας την ταυτόχρονη διαβάθμιση και χρωματική διόρθωση.

DaVinci Resolve Mini Panel

Το μεγαλύτερο DaVinci Resolve Mini Panel περιλαμβάνει τα ίδια ισχυρά χαρακτηριστικά, αλλά προσθέτει και οθόνες LCD με δεκάδες μενού που επιτρέπουν τη γρήγορη πρόσβαση στα περισσότερα από τα προηγμένα χαρακτηριστικά διαβάθμισης χρώματος του DaVinci Resolve. Αυτό καθιστά το πάνελ πιο κατάλληλο για τις θέσεις εργασίας όπου χρειάζεται εναλλαγή μεταξύ επεξεργασίας και διόρθωσης χρώματος, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά φορητό για να μετακινηθεί εύκολα μεταξύ των σταθμών εργασίας γύρω από μια εγκατάσταση.

Τόσο το DaVinci Resolve Micro Panel και το DaVinci Resolve Mini Panel παρέχουν άμεσο, hands-on έλεγχο που επιτρέπει στους colorists να είναι πιο δημιουργικοί επειδή μπορούν να ρυθμίσουν πολλαπλές παραμέτρους ταυτόχρονα, πράγμα που είναι αδύνατο με ένα απλό ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Δείτε τα στο eshop εδώ

Διαβάστε αναλυτικά στην σελίδα της Blackmagic Design εδώ

blackmagic_authorized_reseller_1line

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200