Η ATTO Technology, Inc., πρωτοπόρος επί σχεδόν 30 χρόνια στις λύσεις αποθήκευσης και συνδεσιμότητας σε δίκτυα και υποδομές, παρουσίασε στην IBC 2016 διάφορες νέες συσκευές συνδεσιμότητας Thunderbolt™ 3.

Σε μία από τις δυο συναρπαστικές επιδείξεις στο περίπτερο 7.F41, η ATTO αποκάλυψε την πολύ-αναμενόμενη συσκευή Thunderbolt 3 32Gb Gen 6 Fibre Channel ThunderLink®, επιτρέποντας στους δημιουργούς περιεχομένου να επιτύχουν υψηλότερους ρυθμούς διεκπεραίωσης για βελτιωμένες 4K ροές εργασιών.

Η επίδειξη περιελάμβανε workstation streaming 4K footage από Facilis® Terrablock με Celerity™ 32Gb Gen 6 host bus adapters (HBAs) μέσω ενός Brocade® 32Gb Fibre Channel switch και με ένα Lenovo™ ThinkPad® P70 Thunderbolt 3 mobile workstation να είναι συνδεδεμένο στο Terrablock μέσω της νέας ThunderLink 3322 32Gb Fibre Channel συσκευής.

atto_thunderbolt_3_comart_3

Η ATTO θα συνεχίσει να υποστηρίζει 16Gb Fibre Channel με την εισαγωγή του ThunderLink 3162 Thunderbolt 3 στη 16Gb Fibre Channel συσκευή. Αυτές οι νέες συσκευές επιτρέπουν στους πελάτες να αξιοποιούν πλήρως το αυξημένο bandwidth του Thunderbolt 3 με ταχύτητες έως 2.750 MB/s.

Οι νέες Fibre Channel ThunderLink συσκευές προσφέρουν:

  • MultiPath Director™ για εξισορρόπηση σε περίπτωση βλάβης και απώλειας φορτίου, μαζί με διπλές θύρες για εφεδρεία και διευρυμένη υποστήριξη
  • SFP+ modules που δοκιμάστηκαν ως προς τη διαλειτουργικότητα
  • Ένα απλό εργαλείο διαμόρφωσης για το χειρισμό και την παρακολούθηση Thunderbolt προϊόντων και ATTO HBAs από ένα γυάλινο παράθυρο

atto_thunderbolt_3_comart_2

Οι επισκέπτες που σταμάτησαν στο περίπτερο7.F41 κατά τη διάρκεια της IBC έμαθαν περισσότερα σχετικά με τις Fibre Channel Thunderbolt 3 συσκευές της ATTO και την επιπλέον υποστήριξη πρωτόκολλων, συμπεριλαμβανομένου του Thunderbolt 3 στο 40GbE ThunderLink, που έλαβε τον τίτλο του “Coolest New Product” στην έκθεση NAB του Las Vegas από το Post Magazine.

Περισσότερες πληροφορίες: www.attotech.com

Comart Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Ελλάδος

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της ΑΤΤΟ technologies και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις οπτικοακουστικά συστήματα καλυψής εκδηλώσεων, video, production & post-production και broadcast.

πηγή www.radiotvlink.gr