Νέες τεχνολογίες βίντεο από την Comart στην 1η Image and Tech Expo. Την Παρασκευή 10/3 ανοίγει τις πόρτες της η 1η Image + Tech Expo στο Helexpo Maroussi.

Βρείτε εδώ την ηλεκτρονική πρόσκληση IMAGE+TECH expo e-invitation

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 229 για να δείτε νέες τεχνολογίες και καινοτόμο εξοπλισμό για δημιουργικούς επαγγελματίες, στο χώρο της παραγωγής και επεξεργασίας Βίντεο και γραφικών.

 • Streaming υψηλής ποιότητας για Facebook Live, You Tube Live κλπ.
 • 360 και Virtual Reality 4Κ & 6Κ
 • Οπτικοακουστικά για κάλυψη εκδηλώσεων, εταιρικά Βίντεο, παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις live και on demand.
 • Βιντεοκάμερες & Εξοπλισμός Στούντιο
 • Εξοπλισμός Παραγωγής
 • Μέσα Αποθήκευσης και διαχείρισης
 • Ασύρματη Μετάδοση μέσω 3G/4G/Wifi

Πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο της Comart θα δείτε ένα presentation rack με μερικά από τα νεότερα προϊόντα της Blackmagic όπως:

 • Web Presenter για υψηλής ποιότητας web streaming από επαγγελματικές κάμερες.
 • ATEM Television HD με αυξημένες δυνατότητες μίξης με τον νέο DVE processor κ.α.
 • Hyperdeck mini το μικρότερο 4K Broadcast recorder με δυνατότητα 10bit video και FTP upload.

Αλλά και κάποια από τα πλέον καταξιωμένα όπως τα 5” και 7” Video Assists, Videohub, SmartView Duo 2, Blackmagic Studio Camera, URSA Camera 4K EF, Blackmagic Micro Camera, HyperDeck Studio 2, DaVinci Resolve κλπ.

Ακόμα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα νέα επιτραπέζια αποθηκευτικά συστήματα LaCie 6 και 12big τεχνολογίας Thunderbolt 3 (ταχύτητα σύνδεσης 40Gb/s) με κορυφαίες χωρητικότητες έως 120ΤΒ. Οι μεγάλες χωρητικότητες και υπερύψηλες ταχύτητες των LaCie 6big και 12big, που φτάνουν τα 2600MB/s, σε πολύ μικρά επιτραπέζια μεγέθη  είναι ιδανικά χαρακτηριστικά  για διαχείριση και επεξεργασία απαιτητικών αρχείων βίντεο 4K.

Επιπλέον η VR360 με την υποστήριξη της Comart, εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της Blackmagic Design, χρησιμοποιώντας κορυφαίες Blackmagic Micro κάμερες προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για 360 και Virtual Reality υψηλών προδιαγραφών:

 • Video 360 μοιρών με κινηματογραφική ποιότητα εικόνας και επαγγελματικές προδιαγραφές με αληθινή ανάλυση εικόνας  4K & 6K
 • Δοκιμασμένα συστήματα ανάρτησης -Rigs- καμερών Blackmagic για δημιουργία σφαιρικών video υπερ-υψηλής ευκρίνειας σε δικάμερο, τρικάμερο και τετρακάμερο confiquration.
 • Χρήση επιλεγμένων φακών Super Fish Eye που προσαρμόζονται στις Blackmagic Micro Cameras και εκμεταλλεύονται τους οπτικούς αισθητήρες των 16mm
 • Εύκολη μετάδοση σφαιρικών video σε πραγματικό χρόνο -360 Live Streaming- με χρήση live stitching software και hardware.

Η είσοδος για τους επαγγελματίες είναι δωρεάν. Για προκαθορισμένες συναντήσεις στο περίπτερο μας καλέστε μας στο 210 3416200

1η Image + Tech Expo 10-12/3 Helexpo Marousi

Από 10 έως 12 Μαρτίου, περισσότεροι από 150 εκθέτες αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες επαγγελματίες και επισκέπτες που ανυπομονούν να γνωρίσουν όλα τα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες του imaging και της τεχνολογίας, όπως παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού: IBC, IFA, PHOTOKINA, MWC, CES, CEBIT.

Ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρουσιάσεις, case studies, workshops, εκθέσεις φωτογραφίας, επιδείξεις 3D, meeting rooms, artistic shows και πολλά happenings συνθέτουν ένα διαδραστικό multimedia event.

O σύνδεσμος της Image + Tech Expo 2017 εδώ

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller των Apple, Lacie, Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200