Seagate Guardian Series

Νέοι δίσκοι 10ΤΒ από την Seagate Technology που παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά εσωτερικών δίσκων υψηλής χωρητικότητας Guardian για απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο, NAS και συστήματα επιτήρησης.

H Seagate, με απώτερο σκοπό να προσφέρει στους χρήστες προϊόντα που θα τους βοηθήσουν να διαχειριστούν καλύτερα τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες δημιουργίας και αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, παρουσιάζει τους 10TB Seagate BarraCuda Pro desktop drive, Seagate IronWolf για εφαρμογές NAS και Seagate Skyhawk για surveillance. Η σειρά Guardian διαθέτει κορυφαία τεχνολογία όσον αφορά στα χαρακτηριστικά, την ταχύτητα και την χωρητικότητα, για να καλύψει μεγάλο φάσμα αναγκών που περιλαμβάνουν με τα μοντέλα BarraCuda Pro και χρήση για οπτικοακουστικά μέσα και επεξεργασία και διαχείριση αρχείων βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Οι καινοτόμες δυνατότητες στις νέες μονάδες 10TB περιλαμβάνουν τεχνολογίες όπως: caching multi-tier (MTC Technology), μια έξυπνη αρχιτεκτονική caching για μέγιστη απόδοση, AgileArray, σχεδιασμένη για να βελτιστοποιήσει την απόδοση κίνησης μέσω του error recovery control, dual-plane εξισορρόπησης και τη διαχείριση ενέργειας. ImagePerfect για την επιτήρηση, με την υποστήριξη περισσότερων καμερών υψηλής ανάλυσης από οποιαδήποτε άλλη μονάδα του κλάδου.

BarraCuda Pro 10TB Desktop Drive

H Seagate επανέφερε το εξαιρετικά δημοφιλές εμπορικό σήμα της BarraCuda για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για υψηλής χωρητικότητας αποθήκευση σε προσιτή τιμή. Ο BarraCuda Pro συνδυάζει 10TB με ταχύτητα 7200 RPM για εξαιρετική απόδοση, και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας για χαμηλό κόστος λειτουργίας, καθώς και  5-ετή εγγύηση.

Ο BarraCuda ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς για υψηλής απόδοσης σκληρούς δίσκους με τα μοντέλα των 2,5 και 3,5 ιντσών να προσφέρουν μια ευέλικτη και αξιόπιστη σειρά για σχεδόν κάθε εφαρμογή και προϋπολογισμό. Ελαφρύς και στιβαρός, ο 2,5 ιντσών BarraCuda drive προσφέρει επιλογές κόστους/TB σε ένα λεπτό σώμα 7 χιλιοστών με έως και 2TB χωρητικότητα.

Επιπλέον, ο FireCuda SSHD συνδυάζει το flash με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους σκληρούς δίσκους. Οι δίσκοι FireCuda παρέχουν χωρητικότητα έως 2TB και απόδοση έως και 5 φορές πιο γρήγορη από ό, τι οι HDD για παιχνίδια και δημιουργικές εφαρμογές.

IronWolf 10TB για NAS

Δυνατός και επεκτάσιμος, ο IronWolf προσφέρει ένα πακέτο για κορυφαίες επιδόσεις για εφαρμογές NAS και ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για την κάλυψη των πιο προκλητικών απαιτήσεων. Ο IronWolf είναι NAS-optimized με AgileArray, σχεδιασμένος με drive balance, και είναι ο πρώτος στην κατηγορία του με αισθητήρες περιστροφικής δόνησης (RV) για τον περιορισμό των κραδασμών σε συστήματα πολλαπλής κίνησης, βελτιστοποίηση RAID για καλύτερη απόδοση με έλεγχο αποκατάστασης σφάλματος και προηγμένη εξοικονόμηση ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι ισχύς όταν και όπου χρειάζεται περισσότερο. Ο IronWolf ανεβάζει τον πήχη ακόμη περισσότερο με την τεχνολογία multi-user που παρέχει έναν συντελεστή φόρτου εργασίας 180TB/έτος ανά χρήστη.

Skyhawk 10TB για Surveillance

H τελευταία συνεισφορά της Seagate σε ότι αφορά τα συστήματα παρακολούθησης που βασίζονται σε μεγάλες λύσεις αποθήκευσης για τα βίντεο του δικτύου εγγραφής (NVR), είναι ο δίσκος 10TB Skyhawk για Surveillance. Οι Skyhawk χρησιμοποιούν αισθητήρες περιστροφής δονήσεων για την ελαχιστοποίηση σφαλμάτων ανάγνωσης/εγγραφής, και μπορούν να υποστηρίξουν την ευκρινείς εικόνες από 64 κάμερες, περισσότερες από κάθε άλλο δίσκο της αγοράς. Ιδανικός για σύγχρονα συστήματα υψηλής ανάλυσης σε συνεχή λειτουργία 24/7, ο Skyhawk έχει επίσης επιλογή υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταφερθείτε στην σελίδα της Seagate εδώ

Οι νέοι δίσκοι 10ΤΒ από την Seagate θα είναι σύντομα διαθέσιμοι στην Ελλάδα από την Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Seagate και LaCie και άλλων κορυφαίων εταιρειών, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις λύσεων και συστηματών αποθήκευσης, οπτικοακουστικών, video, production & post-production και broadcast.