Η NewTek με έδρα στις ΗΠΑ, είναι κορυφαίος κατασκευαστής λύσεων τεχνολογίας video over IP. Τα προϊόντα της NewTek είναι εγγενώς επικεντρωμένα σε IP Video μέσω NDI ® και δίνουν τη δυνατότητα σε παραγωγούς, να διευρύνουν το κοινό τους και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους πιο γρήγορα από ποτέ.

Τα προϊόντα της NewTek χρησιμοποιούνται από οργανισμούς και εταιρείες όπως: Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου, New York Giants, NBA Development League, NHL, Nickelodeon, CBS Radio, ESPN Radio, Fox Sports, MTV, την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA), Pinsent Masons LLP και άλλα από το 80% του US Fortune 100.

NewTek TriCaster

Επαγγελματική παραγωγή Video για κάθε ανάγκη

Τα συστήματα NewTek TriCaster παρέχουν μεγάλη σειρά δυνατοτήτων και εργαλείων για την παραγωγή video και multimedia περιεχομένου. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε, από βασικές παρουσιάσεις και διαδικτυακές εκπομπές, έως διαδικτυακές αθλητικές εκδηλώσεις να φαίνονται εκπληκτικές με επαγγελματική broadcast ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Το TriCaster συνδυάζει ζωντανή εναλλαγή βίντεο, γραφικά, εικονικά σετ, ειδικά εφέ, μίξη ήχου, εγγραφή, δημοσίευση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και web streaming, σε μια συμπαγή φορητή συσκευή.

Οι πιο συνηθισμένες χρήσεις του NDI είναι η αποστολή και λήψη βίντεο μέσω IP και ο έλεγχος καμερών NDI μέσω του ίδιου καλωδίου ethernet που χρησιμοποιείται για την αποστολή ήχου και βίντεο.

Comart Gold Partner

Η Comart είναι NewTek Gold Partner με πιστοποίηση NCSS και διαθέτει τεχνογνωσία στα συστήματα και σε first level support. Είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής με εμπειρία στον σχεδιασμό, την ενσωμάτωση και μεταπώληση των σχετικών λύσεων και προϊόντων.

Επιπλέον η NewTek είναι μέρος του Vizrt Group και η Comart είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Vizrt για Eλλάδα και Κύπρο,

Με κάθε αγορά ενός νέου TriCaster, δίνεται η δυνατότητα δωρεάν δοκιμής του Viz Flowwics για 90 ημέρες, απαραιτητη προϋπόθεση είναι η καταχώρηση του στην σχετική ιστοσελίδα.

Άλλα άρθρα μας