Τρία προϊόντα της  Nextologies βραβεύτηκαν στην NAB 2022

Η Nextologies ανακοίνωσε ότι τρία από τα προϊόντα της βραβεύτηκαν με την διάκριση NAB Show Product of the Year 2022:  Το NexToMeet στην κατηγορία απομακρυσμένης παραγωγής, το DaVinci/HITC στην υποδομή υλικού, και το Auto Commercial Detection (ACD) Technology στη Διαχείριση Υλικού, Αυτοματισμό και Playout. Τα βραβεία  αναγνωρίζουν τα πιο σημαντικά και πολλά υποσχόμενα νέα προϊόντα και τεχνολογίες που παρουσιάζονται από εταιρικούς συνεργάτες του NAB Show.

NexToMeet

Το NexToMeet είναι ένα άμεσο web/mobile to SDI video network που επιτυγχάνεται με την εφαρμογή προσαρμοσμένων λύσεων βίντεο, μαζί με τη δυνατότητα δρομολόγησης της ροής IP, επιτρέποντας σε ομάδες παραγωγής να κινηματογραφούν συνεντεύξεις σε οποιαδήποτε τοποθεσία με μια κάμερα web iPhone ή iPad και στη συνέχεια να παραδίδουν αυτό το σήμα απευθείας στο SDI.

DaVinci/HITC

Το DaVinci/HITC είναι ένας συνδυασμός του ιδιόκτητου αλγόριθμου της Nextologies “DaVinci” σε συνδυασμό με το HITC (Headend In The Cloud) για να δημιουργήσει το μέλλον της ζωντανής μεταφοράς ήχου/βίντεο βάσει αρχείων ή/και αρχείων σε οποιοδήποτε δημόσιο δίκτυο. Το HITC που λειτουργεί με DaVinci επιτρέπει την αυτοματοποιημένη παράδοση ήχου/εικόνας σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αντισταθμίζοντας όλες τις μορφές απώλειας πακέτων έως και αποσύνδεση (physical cut).

ACD

Η λύση ACD, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε απο την Nextologies στη NAB, αντιμετωπίζει μια δύσκολη πρόκληση στον κλάδο: πώς να κάνετε δυναμική εισαγωγή διαφημίσεων χωρίς να έχετε SCTE επειδή το playout σας δεν το υποστηρίζει ή δεν το διαθέτει. Η λύση είναι ένα σύστημα που μπορεί να αναλύσει οποιαδήποτε ζωντανή ροή βίντεο που βασίζεται σε IP και σε πραγματικό χρόνο να ανιχνεύει και να επισημαίνει ανιχνευμένες διαφημίσεις με το SCTE για downstream αντικατάσταση ή αυτόματη αντικατάσταση.

Nextologies

Η Nextologies μέ έδρα το Τορόντο του Καναδά, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής broadcast video στον κόσμο και ειδικεύεται στη βραβευμένη, ποιοτική συνδεσιμότητα βίντεο για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και κατόχους περιεχομένου παγκοσμίως. Η εταιρεία συνεργάζεται με πολλαπλά teleports και κέντρα δεδομένων και είναι ο μόνος πάροχος λύσεων που έχει άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 55.000 γραμμικά τηλεοπτικά κανάλια που συνδέονται από 75+ δορυφόρους παγκοσμίως.

Επιπλέον, η Nextologies είναι πρωτοπόρος στην απόκτηση και παράδοση σήματος παρέχοντας οπτικές ίνες, IP και προσαρμοσμένες end-to-end λύσεις για πλατφόρμες IPTV και OTT και video-centric εφαρμογές σε όλες τις πλατφόρμες. Καθιερωμένοι ραδιοτηλεοπτικοι φορείς, επιχειρήσεις και καινούργιες εταιρείες εμπιστεύονται τις λύσεις που παρέχει παγκοσμίως η Nextologies.

https://www.nextologies.com/

Comart

H Comart διαθέτει λύσεις για τον δημιουργικό επαγγελματία από το 2000. Με πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης ειδικεύεται σε εγκαταστάσεις video, production και post, οπτικοακουστικά, broadcast, γραφικών, animation, design κ.α. Είναι εκπρόσωπος κατασκευαστών όπως Vizrt Broadcast Graphics, Quantum Storage, Octopus Newsroom, Broadview Traffic, PrimeStream MAM, Mobile Viewpoint Transmission Systems κ.α. Ακόμα είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής, Adobe, Blackmagic Design, LaCie, Sonnet, Extensis, Dell, LG κ.α.