50% έκπτωση σε αγορές PFTrack

Η Pixel Farm συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στoν παγκόσμιο εορτασμό του Black Friday και προσφέρει έκπτωση 50% για αγορές των PFTrack 2016 αδειών της.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά από την Παρασκευή 25 και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.

Pixel Farm Black Friday PFTrack offer

H προσφορά Pixel Farm Black Friday PFTrack offer αφορά μόνο στα PFTrack 2016. Πελάτες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν στην έκδοση 2017 με το νέο έτος θα πρέπει να αγοράσουν την αναβάθμιση ξεχωριστά το 2017, όταν θα είναι διαθέσιμη.

H Pixel Farm αναπτύσσει εξελιγμένα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας για δημιουργικούς επαγγελματίες της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της παραγωγής και του post production.

Τα προϊόντα της Pixel Farm για VFX, DI και Image Restoration PFTrack, PFDepth και PFClean, έχουν καταστεί απαραίτητα για ειδικά εφέ και ψηφιακή αποκατάσταση και έχουν ενσωματωθεί στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα video post-production, τηλεοπτικών παραγωγών, οπτικοακουστικών αρχείων κλπ. ενώ συμβάλουν στην δημιουργικότητα και τη αύξηση της παραγωγικότητας.

pftrack_comart

PFTrack | 3D Tracking Reinvented

Το PFTrack θεωρείται κορυφαίο εργαλείο VFX, με υψηλή λειτουργικότητα, ευελιξία και ακρίβεια για λειτουργία παρακολούθησης κίνησης (matchmoving). Χρησιμοποιεί τεχνολογία camera tracking και ανάλυσης εικόνας και δίνει την δυνατότητα επαναδημιουργίας ολόκληρων σκηνών με ακρίβεια βασισμένη στις προδιαγραφές της εκάστοτε κάμερας. Το υλικό που παράγεται είναι ιδανικό για περαιτέρω επεξεργασία και εύκολα προσβάσιμο σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Pixel Farm, Multicam Systems, Blackmagic Design, Apple, Lacie  κ.α. και διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένo τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video production, post production και broadcast.