Η Portrait Displays παρέχει λύσεις color display που συνδυάζουν την τελευταία τεχνολογία με τον προηγμένο έλεγχο οθόνης. Η Portrait Displays διασφαλίζει τη τέλεια παρουσίαση του χρώματος σε οθόνες όλων των μεγεθών – για κατασκευαστές συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργούς και διανομείς περιεχομένου. Μόνο η Portrait Displays υποστηρίζει την ποιότητα των χρωμάτων σε κάθε βήμα, από τη δημιουργία του πρώτου καρέ έως την εμφάνισή του στην οθόνη οποιασδήποτε συσκευής.

Το λογισμικό βαθμονόμησης χρώματος Calman της Portrait Displays είναι η πιο δημοφιλής λύση βαθμονόμησης που χρησιμοποιείται από τους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματίες χρωμάτων του Χόλιγουντ. Οι λύσεις βαθμονόμησης χρώματος Calman πληρούν τις απαιτήσεις για την επίτευξη μιας εξαιρετικής εμπειρίας προβολής.

Η Portrait Displays έχει την έδρα της στο Pleasanton της Καλιφόρνια με γραφεία στο Σιάτλ και παρουσία σε όλη την Ευρώπη, την Ταϊβάν, την Κίνα, την Ιαπωνία και την Κορέα. Με δεκαετίες εμπειρίας στην επιστήμη των χρωμάτων και στην τεχνολογία προβολής, η Portrait Displays αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να εφεύρει ένα πολύχρωμο ψηφιακό μέλλον.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Portrait Displays