Ασφάλεια και Ταχύτητα

Το ταχύτατο Thunderbolt 2 hardware RAID της Promise Pegasus2 Series προσφέρει στους δημιουργικούς επαγγελματίες που ασχολούνται με video editing, media, post-production ή μεγάλα μεγέθη αρχείων, την ιδανική λύση φορητής αποθήκευσης RAID. Είναι τέλειο για εξωτερικά γυρίσματα, απομακρυσμένα στούντιο ή μικρές ομάδες εργασίας.

Όταν η Ταχύτητα μετράει

Τα Promise Pegasus2 Series μέσω της επαναστατικής συνδεσιμότητας Thunderbolt 2 της Intel φτάνουν στην εντυπωσιακή ταχύτητα των 20Gb/s που είναι υπεραρκετή για να χειριστεί και να επιταχύνει οποιοδήποτε ροές εργασίας για 3D ή 4K (Ultra-HD).

Η ιδανική επιλογή για Mac Pro

Συνδυάστε την καινοτομία του νέου Apple Mac Pro με Thunderbolt 2 και την ικανότητα και απόδοση του Pegasus2. Μπορείτε να επεκτείνετε πανεύκολα την flash χωρητικότητα αποθήκευσης του Mac Pro χρησιμοποιώντας αλυσιδωτή σύνδεση πολλαπλών συστημάτων Pegasus2 και να αποκτήσετε τεράστιο αποθηκευτικό χώρο!

Ο Pegasus2 είναι συμβατός και με περιβάλλοντα Windows.

Επεξεργασία, αποθήκευση ή ροή για 4K βίντεο!

Ζήστε την εμπειρία της απρόσκοπτης επεξεργασίας και μετάδοσης 4K περιεχομένου (Ultra HD), ενώ την ίδια στιγμή δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας! Χάρη στην υψηλότατη ταχύτητα σύνδεσης (20 Gb/s – διπλάσια από την προσφερόμενη ταχύτητα της προηγούμενης γενιάς), το Thunderbolt 2 υποστηρίζει ιδανικά τις αυξημένες απαιτήσεις σε bandwidth που έχουν οι εργασίες με υλικά ποιότητας 4K.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας

Όταν βρίσκεστε μακριά από το στούντιο για ένα γύρισμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε την προστασία RAID ή τις ταχύτητες αποθήκευσης του SAN. Μπορείτε να πάρετε αυτές τις συσκευές σχεδόν οπουδήποτε. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για κινηματογραφιστές, φωτογράφους, γραφίστες και άλλους δημιουργικούς επαγγελματίες.

Δείτε τα στο Comart eshop

H Comart διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις λύσεων και συστηματών αποθήκευσης, οπτικοακουστικών, video, production & post-production και broadcast.

promise_logo