16 Μαρτίου 10:00-17:00, Comart, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη

Κορυφαία απόδοση σε ανταγωνιστικές τιμές από τον αποκλειστικό προμηθευτή της EBU

Ο Martijn van Erven της Mobileview Point και η ομάδα της Comart θα παρουσιάσουν λύσεις για ασύρματες μεταδόσεις 3G/4G.

  • Κορυφαία ποιότητα H264, H265
  • Bonding 8 ή 4 κάρτες 3G/4G + Ethernet + WiFi
  • Δυνατότητα καταγραφής σε SSD
  • Πολύ χαμηλή καθυστέρηση
  • Τοποθέτηση σε κάμερα ή σε σακίδιο πλάτης με μπαταρία
  • Τοπική και απομακρυσμένη (web-based) διαχείριση
  • IFB ή επιστροφή ήχου με καθυστέρηση λιγότερη από 1s

Δείτε από κοντά το Agile LiveLink 265 και άλλα προϊόντα της Mobileview Point για εξωτερικές μεταδόσεις, αθλητικά, ειδήσεις, εκδηλώσεις κλπ.

Το Agile LiveLink 265 είναι ο νέος ανθεκτικός φορητός πομπός της Mobile Viewpoint που κωδικοποιεί το βίντεο σε H.265 / HEVC και συνδυάζει 8 3G/4G συνδέσεις για υψηλής ποιότητας live streaming. Η ζωντανή μετάδοση video H.265 προσφέρει την ίδια ποιότητα με χαμηλότερη κατανάλωση bandwidth, ενώ συγχρόνως γίνεται εξοικονόμηση χρημάτων από τις κάρτες δεδομένων.

Είναι επίσης δυνατό να συνδυάσετε Wi-Fi και Ethernet συνδέσεις για να μεγιστοποιηθεί η χωρητικότητα για upload και να μειωθεί ακόμα το κόστος της μετάδοσης.

Το σύστημα είναι τόσο μικρό ώστε να χωράει ανάμεσα στο σώμα της κάμερας και την μπαταρία αλλά μπορεί εναλλακτικά να μεταφερθεί και να λειτουργεί σε ένα μικρό σακίδιο πλάτης. Σχεδιασμένο από αλουμίνιο, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε πτώσεις ως και άνω των 2 μέτρων.

Και όλα αυτά ενώ εξακολουθεί να προσφέρει έως και 8 4G modems, HD-SDI, είσοδο HDMI, μια σύνδεση LAN και 120GB SSD αποθηκευτικού χώρου για εγγραφή βίντεο τοπικά, έτοιμο για επεξεργασία. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένη κεραία και sim-cards slots.

Προκαθορισμένη καθυστέρηση (fixed delay): επιλέξετε 2, 5 ή 10 δευτερόλεπτα καθυστέρηση η οποία παραμείνει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης.

 

Παράλληλα θα γίνει και επίδειξη λύσεων επαγγελματικών προδιαγραφών για Video 3600 με αληθινή ανάλυση εικόνας 4K & 6K

  • Συστήματα ανάρτησης καμερών Blackmagic για δημιουργία σφαιρικών video υπερ-υψηλής ευκρίνειας
  • Χρήση επιλεγμένων φακών Super Fish Eye που προσαρμόζονται στις Blackmagic Micro Cameras και εκμεταλλεύονται τους οπτικούς αισθητήρες των 16mm
  • Εύκολη μετάδοση σφαιρικών video σε πραγματικό χρόνο (360 Live Streaming) H/W ή S/W

Comart

H Comart είναι Επίσημος Μεταπωλητής της Mobileview Point, Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller των Apple, Lacie, Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.