Προσφέρετε  περισσότερα στους τηλεθεατές ή συνδρομητές σας από παθητική παρακολούθηση τηλεόρασης με την Sea Change. Με υποστήριξη για πλούσια μεταδεδομένα (rich metadata support) οι λύσεις για Linear Broadcast back office – eventIS  της SeaChange επιτρέπουν εξατομικευμένη τηλεθέαση.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Χρήση μεταδεδομένων για τη διαχείριση του προγράμματος και δημιουργία EPG
  • Βελτιστοποίηση της συμπίεσης των μεταδεδομένων, έτσι ώστε να προσφέρουν περισσότερο περιεχόμενο
  • Εύκολη προσαρμογή του περιεχομένου σε γλωσσικές ομάδες και γεωγραφικές περιοχές

Εξατομίκευση:

Εξατομίκευση δημιουργείται μέσω της σύνδεσης του τηλεοπτικού υλικού με επιμέρους στοιχεία του τηλεθεατή (δημογραφικά κ.λ.π.) με συνέπεια να ενθαρρύνονται οι συνδρομητές για περισσότερη τηλεθέαση. Προτείνοντας trailers και συνδέσμους σε εκπομπές της αρεσκείας τους ή παρόμοιες με αυτές  που έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν. Επίσης επιτρέποντας στους συνδρομητές να δημιουργήσουν τις δικές τους λίστες καναλιών ανάλογα με τις προτιμήσεις τους όπως αθλητικά,  ταινίες δράσης ή ντοκιμαντέρ.

Προσθέστε αλληλεπίδραση στο τηλεοπτικό σας προϊόν:

Οι λύσεις της Sea Change για VOD (Video On Demand) και υβριδικής Τηλεόρασής (hydrid TV extension) αποτελούν εργαλεία για παροχή σύγχρονων τηλεοπτικών υπηρεσιών και πηγών εσόδων.

Με την επέκταση HbbTV στο σύστημα eventIS μπορείτε να προσφέρετε στους συνδρομητές σας συναρπαστικές νέες λειτουργίες – όπως η πρόσβαση σε ένα Catch-up TV Web portal με ένα απλό κλικ από το κόκκινο κουμπί στο τηλεχειριστήριο.

To Sea Change “Adrenalin” back office σύστημα αποτελεί μια ευέλικτη λύση για την παράδοση περιεχομένου – υπηρεσία VOD (Video On Demad) και διαχείρισης των συνδρομών που ενσωματώνεται τέλεια με την λύση eventIS.

Άρθρα μας για Video & Broadcast

https://www.seachange.com/