210 341 6200 9πμ - 6μμ, Λ. Συγγρού 155 Νέα Σμύρνη

Signiant

Η Signiant αναπτύσσει πρωτοποριακές λύσεις για μεταφορές μεγάλων όγκων αρχείων με υψηλές ταχύτητες με την πλατφόρμα Media Shuttle. Επίσης αναπτύσσει τεχνολογία μεταφοράς υψηλής ταχύτητας σε cloud με το Flight. Το Flight είναι μια λύση SaaS που επιταχύνει την κίνηση μεγάλων συνόλων δεδομένων από και προς το cloud με ταχύτητες πολλαπλών Gbps. Οι τεχνολογίες του Flight επέτρεψαν επίσης την ενσωμάτωση αποθήκευσης cloud στο Media Shuttle. Οι περισσότερες από τις ροές εργασίας media, όπως των Disney, NBC, Apple iTunes κ.α., και μέσων ενημέρωσης σε παγκόσμια κλίμακα τροφοδοτούνται από το Manager Agents enterprise software.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η 3η λύση SaaS, το Signiant Jet. Στοχεύοντας αρχικά σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMB) και απλούστερες περιπτώσεις χρήσης, το Jet είναι ο ευκολότερος τρόπος για την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας μεταξύ συστημάτων, τοποθεσιών και συνεργατών. Με την κυκλοφορία του Jet, η Signiant παρουσίασε επίσης έναν νέο έξυπνο μηχανισμό μεταφοράς, ο οποίος ενσωματώνει τεχνολογία Machine Learning για να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες δικτύου και να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Ως ανεξάρτητη εταιρεία, η Signiant αναπτύσει και υποστηρίζει τεχνολογίες που παρέχουν ανεξαρτησία αποθήκευσης, υποστήριξη αποθήκευσης αρχείων εσωτερικά, αποθήκευσης cloud από προμηθευτές όπως η Amazon, η Microsoft και η Google, καθώς και υβριδικές λύσεις αποθήκευσης συνδυάζοντας τοπική και cloud αποθήκευση. Η μοναδική αρχιτεκτονική SaaS της Signiant επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν τη δύναμη των επιχειρησιακών λύσεων SaaS-συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης, της αναφοράς και του ελέγχου των λειτουργιών από μια ασφαλή διεπαφή μεσω web, ενώ συνδέονται με τον δικό τους αποθηκευτικό χώρο, τοπικά ή στο cloud.

H Comart είναι συνεργάτης της Signiant για Ελλάδα και Κύπρο

https://www.signiant.com/

2021-09-10T11:22:32+03:003/5/2019|Video & Broadcast Partners|