Ένα μόνο καλώδιο σας λύνει τα χέρια

Σύνδεση και ταυτόχρονη φόρτιση όλων των περιφερειακών σας!

Το Sonnet Echo 11 Thunderbolt 3 Dock συνδέει τα περιφερειακά σας με τον υπολογιστή σας μέσω ενός μόνο καλωδίου. Απλά συνδέστε τις συσκευές σας – όπως έναν εκτυπωτή, πληκτρολόγιο, ποντίκι, καλωδιακό μόντεμ, σκληρό δίσκο, μονάδα οπτικού δίσκου, dongle USB, ακουστικά ή ηχεία, τηλέφωνο, tablet και (έως δύο) οθόνες 4K με τα παρεχόμενα καλώδια τους και στη συνέχεια συνδέστε τον υπολογιστή σας με το καλώδιο Thunderbolt 3 (40Gbps) που περιλαμβάνεται.

Η βάση Echo 11 φορτίζει ακόμη και συμβατούς υπολογιστές μέσω του ίδιου καλωδίου. Όταν έρθει η ώρα να μεταφέρετε τον υπολογιστή σας, απλά αποσυνδέστε το καλώδιο Thunderbolt για να αποσυνδεθείτε από τα πάντα με τη μία!

Σύνδεση

Με τις ένδεκα θύρες του, το Echo 11 Thunderbolt 3 Dock είναι ένας εύχρηστος διανομέας για να συνδέσετε τα περιφερειακά σας στον υπολογιστή σας μέσω ενός μόνο καλωδίου Thunderbolt 3. Μέσω του ίδιου καλωδίου, το Dock παρέχει αρκετή ισχύ (87W) για τη φόρτιση οποιουδήποτε συμβατού υπολογιστή στη μέγιστη ισχύ. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε έως δύο οθόνες 4K @ 60Hz για να επεκτείνετε την θέαση αλλά και την παραγωγικότητά σας!

Thunderbolt Certified για Mac και Windows

Το Sonnet Echo 11 Thunderbolt 3 Dock λειτουργεί με υπολογιστές Mac και Windows με θύρες Thunderbolt 3.

Δείτε το στο eshop

 

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Sonnet Technologies, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για τα συγκεκριμένα προϊόντα.