Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στις τεχνολογίες broadcast media

Η IBC 2017 ξεκινά στις 14/9 στο Amsterdam. Όπως κάθε χρόνο η Comart θα είναι παρούσα στις εκδηλώσεις μιας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του παγκόσμιου broadcasting και ηλεκτρονικών μέσων, της έκθεσης IBC, 14-18 Σεπτεμβρίου στο Άμστερνταμ. Στην φετινή IBC θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες από εκατοντάδες εκθέτες για την δημιουργία, διαχείριση και διανομή οπτικοακουστικού περιεχομένου και οι προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής στην ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Τα μέλη της ομάδας μας θα βρίσκονται στα περίπτερα των συνεργατών μας όπως των Primestream, Quantum, Mobile ViewPoint, Broadview, Multicam, Blackmagic Design, Lacie κ.ά. για να ενημερώσουν τους Έλληνες επαγγελματίες του broadcast για τις νέες τεχνολογίες.

PrimeStream Fork

Στο περίπτερο της PrimeStream θα παρουσιαστούν οι νέες δυνατότητες του βραβευμένου συστήματος αυτοματισμού ροής και media asset management FORK όπως integration με Amazon S3, SwiftStack για Object-based αποθήκευση, file based έλεγχο ποιότητας (QC) με Baton της Interra, υψηλής ταχύτητας μεταφορές αρχείων με Aspera και FileCatalyst, transcoding με Elemental και Telestream και βελτιώσεις στην συνεργασίας με Adobe Premiere Pro CC, Avid Media Composer και Apple Final Cut Pro X.

Mobile ViewPoint

Στο περίπτερο της Mobile ViewPoint, τον αποκλειστικό προμηθευτή της EBU, θα παρουσιαστούν τα συστήματα ασύρματης αναμετάδοσης 3G/4G. Δείτε από κοντά το Agile LiveLink 265 και άλλα προϊόντα της Mobile ViewPoint για εξωτερικές μεταδόσεις, αθλητικά, ειδήσεις, εκδηλώσεις κλπ. Το Agile LiveLink 265 είναι το νέο φορητό σύστημα εκπομπής που κωδικοποιεί το βίντεο σε H.265/HEVC και συνδυάζει 8 συνδέσεις 3G/4G για υψηλής ποιότητας live streaming. Tο Sky Link με action κάμερα και δύο 4G modems για καταγραφή HD 1080p με 8 megapixel CCD μπορεί να χρησιμοποιηθεί με drones και καταγράφει ζωντανά γεγονότα.

Broadview

Broadview παρουσιάζει τη λύση της για broadcast traffic, μία πλατφόρμα προγραμματισμού ροής με πολλές δυνατότητες. To Traffic system της Broadview είναι πιστοποιημένo για απρόσκοπτη λειτουργία σε συνδυασμό με το σύστημα αυτοματισμού FORK για να διαχειρίζεται τη ροή του υλικού από τη συμφωνία με τον παραγωγό ή το studio μέχρι την εκπομπή και την αρχειοθέτηση.

Multicam

Ολοκληρωμένη λύση για οπτικοποίηση του ραδιοφωνικού στούντιο και streaming στο ίντερνετ από την Multicam Systems. Με το σύστημα Multicam Radio ένας χρήστης μπορεί να διαχειριστεί όλη την παραγωγή με ως και τέσσερίς auto tracking κάμερες, γραφικά, αυτόματο εντοπισμό ομιλητή, λίστα αναπαραγωγής βίντεο κλπ.

Blackmagic Design

Blackmagic Design θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα καθώς και τις εξελίξεις μετά την NAB 2017 όπως τα νέο Fusion 9 VR για realtime εφέ για εικονική πραγματικότητα, 3D και γραφικά, το Hyperdeck Studio Mini, το Web Presenter, τα νέα mini και micro DaVinci Resolve Panels με εκπληκτικές δυνατότητες, το ATEM Television Studio Pro HD την URSA Mini Pro 4,6 κ.ά.

LaCie

Στο περίπτερο της Lacie μπορείτε να δείτε τα Thunderbolt 3 επιτραπέζια αποθηκευτικά συστήματα LaCie 12big και 6big RAID έως 120ΤΒ, ιδανικά για αποθήκευση και επεξεργασία 4K, 5Κ & 6K Video, τις νέες σειρές δίσκων d2 με Thunderbolt 3, USB-C και χωρητικότητες ως 10TB, το νέο Lacie 2Big Dock Thunderbolt 3 με χωρητικότητες ως 20 ΤΒ, θύρες για κάρτες SD και CF, θύρα Display port κ.α.

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων και εξειδικευμένος Broadcast System Integrator, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, συστήματα storage & archiving, video, production & post-production, broadcast και new media.

Για τον προγραμματισμό συναντήσεων ή επιδείξεων στα περίπτερα των συνεργατών μας επικοινωνήστε μαζί μας πριν ή κατά την διάρκεια της έκθεσης στα 210-3416200, 6944 323602 ή στείλτε μας email στο info@comart.gr