Η TechSmith πρωτοστάτησε στην επαναστατική ιδέα του screen capture για καλύτερη επικοινωνία. Σήμερα, η TechSmith είναι η κορυφαία εταιρεία για λογισμικό οπτικής επικοινωνίας. Είτε για την παροχή αποτελεσματικού feedback για κάποιο project με συνεργάτες, την διδασκαλία ή την εκπαίδευση η TechSmith παρέχει τα εργαλεία για την δημιουργία υψηλής ποιότητας εικόνας και βίντεο εύκολα και αποτελεσματικά με τα Snagit και Camtasia.

snagit-logo-dlSnagit

Καταγραφή οθόνης εικόνας και βίντεο – Image & Video Screen Capture

Μερικές φορές οι λέξεις δεν αρκούν. Χρησιμοποιήστε εικόνες και βίντεο για να δείξετε στους ανθρώπους τι ακριβώς βλέπετε. Το Snagit προσφέρει έναν εύκολο τρόπο γρήγορης παροχής καλύτερων πληροφοριών, δημιουργίας σαφούς τεκμηρίωσης και αλλαγής του τρόπου συνεργασίας σας.

Εικόνες και βίντεο άμεσα

Ανεξάρτητα από το τι δουλεύετε, το Snagit σας βοηθά να εξάγετε με capture εικόνες και βίντεο από τον υπολογιστή σας με εξαιρετική ποιότητα με μερικά μόνο κλικ. Εμπλουτίστε εύκολα τα capture με εφέ ή επισημάνεται τα σημαντικά στοιχεία της παρουσίασης σας με τα εργαλεία σήμανσης του Snagit. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γρήγορα βίντεο καταγράφοντας την οθόνη σας.

camtasia-logo-dl

Camtasia Studio

Καταγραφή οθόνης και επεξεργασία βίντεο για οποιονδήποτε – Screen Recording & Video Editing

Το Camtasia σας βοηθά να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο χωρίς να χρειάζεται να είστε επαγγελματίας. Καταγράψτε εύκολα την δραστηριότητα της οθόνης σας ή εισαγάγετε υλικό από βίντεο κάμερα HD, προσαρμόστε και επεξεργαστείτε περιεχόμενο και μοιραστείτε τα βίντεό σας σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή.

Record it All

Χρησιμοποιήστε το ισχυρό καταγραφικό οθόνης της Camtasia για να καταγράψετε οτιδήποτε στην οθόνη σας ή για να εισάγετε βίντεο, μουσική, φωτογραφίες και πολλά άλλα για να εμπλουτίσετε τα βίντεό σας.

Δημιουργήστε ισχυρά βίντεο

Επεξεργαστείτε και βελτιώστε τα βίντεό σας με τον ισχυρό επεξεργαστή της Camtasia, έτοιμα για χρήση θέματα, κινούμενα φόντα, γραφικά, επεξηγήσεις και πολλά άλλα.

Ενεργοποιήστε το κοινό σας

Δημιουργήστε διαδραστικά βίντεο με συνδέσμους με δυνατότητα κλικ, πίνακες περιεχομένων, αναζήτηση και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, μοιραστείτε εύκολα τα βίντεο που οι θεατές σας μπορούν να παρακολουθήσουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Η Comart είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της TechSmith και διαθέτει στην Ελλάδα όλα τα προϊόντα της εταιρείας όπως τα Snagit, Camtasia, Snagit/Camtasia Bundle, Morae κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της TechSmith