Η TechSmith πρωτοστάτησε στην ιδέα του screen capture για καλύτερη επικοινωνία. Σήμερα, η TechSmith είναι η κορυφαία εταιρεία για λογισμικό οπτικής επικοινωνίας. Είτε για την παροχή αποτελεσματικού feedback για κάποιο project με συνεργάτες, την διδασκαλία ή την εκπαίδευση η TechSmith παρέχει τα εργαλεία για την δημιουργία υψηλής ποιότητας εικόνας και βίντεο εύκολα και αποτελεσματικά με τα Snagit και Camtasia.

snagit-logo-dlTechSmith – Snagit

Καταγραφή οθόνης εικόνας και βίντεο – Image & Video Screen Capture με Snagit

Μερικές φορές οι λέξεις δεν αρκούν. Χρησιμοποιήστε εικόνες και βίντεο για να δείξετε σε άλλους τι ακριβώς βλέπετε εσείς στην οθόνη σας. Το Snagit προσφέρει έναν εύκολο τρόπο γρήγορης παροχής πληροφοριών, δημιουργίας σαφούς τεκμηρίωσης και αλλαγής του τρόπου συνεργασίας σας.

Εικόνες και βίντεο άμεσα

Ανεξάρτητα από το τι δουλεύετε, το Snagit της TechSmith σας βοηθά να εξάγετε με capture εικόνες και βίντεο από τον υπολογιστή σας με εξαιρετική ποιότητα με λίγα μόνο κλικ. Εμπλουτίστε εύκολα τα capture με εφέ ή σημάνετε τα σημαντικά στοιχεία της παρουσίασης σας με τα εργαλεία του Snagit. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γρήγορα βίντεο καταγράφοντας την οθόνη σας.

camtasia-logo-dl

TechSmith – Camtasia Studio

Καταγραφή οθόνης και επεξεργασία βίντεο για οποιονδήποτε – Screen Recording & Video Editing με Camtasia Studio

Το Camtasia της TechSmith σας βοηθά να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο χωρίς να χρειάζεται να είστε επαγγελματίας. Καταγράψτε εύκολα την δραστηριότητα της οθόνης σας ή εισαγάγετε υλικό από βίντεο κάμερα HD, προσαρμόστε και επεξεργαστείτε περιεχόμενο και μοιραστείτε τα βίντεό σας σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή.

TechSmith Record it All

Χρησιμοποιήστε το ισχυρό καταγραφικό οθόνης Camtasia για να καταγράψετε οτιδήποτε στην οθόνη σας ή για να εισάγετε βίντεο, μουσική, φωτογραφίες και πολλά άλλα για να εμπλουτίσετε τα βίντεό σας.

TechSmith Δημιουργήστε ισχυρά βίντεο

Επεξεργαστείτε και βελτιώστε τα βίντεό σας με τον ισχυρό επεξεργαστή του Camtasia, έτοιμα για χρήση θέματα, κινούμενα φόντα, γραφικά, επεξηγήσεις και πολλά άλλα.

Ενεργοποιήστε το κοινό σας

Δημιουργήστε διαδραστικά βίντεο με συνδέσμους με δυνατότητα κλικ, πίνακες περιεχομένων, αναζήτηση και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, μοιραστείτε εύκολα τα βίντεο που οι θεατές σας μπορούν να παρακολουθήσουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

ιδανικά για ομάδες συνεργασίας, εταιρικά βίντεο, παρουσιάσεις προϊόντων, εκπαιδεύσεις κλπ. 

Comart

Η Comart είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της TechSmith και διαθέτει στην Ελλάδα όλα τα προϊόντα της εταιρείας όπως τα Snagit, Camtasia, Snagit/Camtasia Bundle, Morae κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της TechSmith